"Μελίσσια" στο Εθνικό με την Μπέττυ Αρβανίτη

08.05.2012
Το θεατρικό έργο του Αλέξη Σταμάτη "Μελίσσια" παρουσιάζεται την Τετάρτη 9 Μάιου στις 6μμ, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού Θεάτρου στο πλαίσιο των «Αναγνώσεων».

Το θεατρικό έργο του Αλέξη Σταμάτη "Μελίσσια" παρουσιάζεται την Τετάρτη 9 Μάιου στις 6μμ, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού Θεάτρου στο πλαίσιο των «Αναγνώσεων».

Λίγα λόγια για το έργο:
Η Αγάπη είναι μια ηλικιωμένη συγγραφέας κατάκοιτη στο κρεβάτι της. Αυτό τον καιρό γράφει το τελευταίο της βιβλίο με την βοήθεια ενός νεώτερου της άντρα που εμφανίζεται ως ένα είδος βοηθού - επιμελητή. Ένα βράδυ καλεί στο σπίτι τα δυο παιδιά της Ειρήνη και Κυριακό και το γαμπρό της Ανέστη τους οποίους έχει σαν ξαναδείι χρόνια, με προφανή στόχο να τους ανακοινώσει κάτι σημαντικό. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας προσέρχονται με την δική τους ατζέντα. Κατά τη συνάντηση η Αγάπη κανει μια απρόσμενη αποκάλυψη που ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Η τελική εμφάνιση και ενός αλλού προσώπου που ουδείς δεν γνωρίζει οδηγεί την η όλη συνάντηση σε μια εντελώς ιδιαίτερη ανατροπή που αντανακλά την ενοχή, τη μνήμη, την απώθηση, την απώλεια, την αλήθεια, το ψέμα, και τη βαθιά επιθυμία του κάθε χαρακτήρα.

Σκηνοθεσία: Ελένη Μποζά.
Παίζουν: Μπέττυ Αρβανίτη, Νίκος Χατζόπουλος. Μαρία Κεχαγιόγλου,,Νίκος Αρβανίτης, Στάθης Μαντζώρος. Δανάη Παπουτσή,


Οι "Αναγνώσεις" ένας από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς των τελευταίων χρόνων, συνεχίζει να δίνει έμφαση στην ελληνική δραματουργία. Την επιμέλεια έχει η θεατρολόγος Σίσσυ Παπαθανασίου.

Ώρα έναρξης: 18.00,

Τιμή εισιτηρίου: 5 €

Πληροφορίες/εισιτήρια στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου, 210 5288170-1, 210 5288173