H Μπιγιονσέ θέλει κι άλλα παιδιά

08.05.2012
H δημοφιλής τραγουδίστρια και προσφάτως μαμά, δήλωσε ότι θέλει να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της και ήδη το σκέφτεται σοβαρά!

H Μπιγιονσέ (Beyoncé) οπωσδήποτε θέλει κι άλλα παιδιά, δηλώνει από τότε που γέννησε την κόρη της Μπλου Άιβι (Blue Ivy) τον Ιανουάριο.

Ηδη σκέφτεται να μεγαλώσει την οικογένεια της, και δήλωσε στο ET Online "Θέλω κι άλλα. Δεν ξέρω πόσα. Ο Θεός ξέρει, εγώ όχι".

Η σταρ που έκλεψε την παράσταση στο Met Gala της Νέας Υόρκης τη νύχτα της Δευτέρας, και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια για το σώμα της ισχυρίζεται ότι δεν πολυγυμνάζεται, απλά οι πρόβες την έκανα γρήγορα να επαναφέρει το σωμα της όπως ήταν, ενώ άλλοτε έχει δηλώσει ότι ο θηλασμός τη βοήθησε να χάσει τα περιττά κιλά.

Η Βασίλισστα Μπι, που πρόσφατα ανακηρύχθηκε η ομορφότερη γυναίκα στον πλανήτη από το περιοδικό People αναστενάζει απο χαρά κάθε φορά που μιλάει για την κόρη της.. "Η ζωή μου είναι τώρα γεμάτη. Τώρα έμαθα το λογο που γεννήθηκα, την αιτία που είμαι σ αυτή τη ζωή" ενώ πριν λίγες μέρες έλεγε “Νιώθω πιο όμορφη από ποτέ από τότε που γέννησα και μετά. Εχω βρει το λόγο που ήρθα στη Γη".

Ε.Σ.