Στην ταράτσα του Bios με θέα την Ακρόπολη

08.05.2012
Το BIOS και οι ΝΟ! παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά το Sssh! NO! Silent Movies, μια σειρά από προβολές και μουσική στην ταράτσα του bios κάθε Πέμπτη, ξεκινώντας την Πέμπτη 10 Μαΐου. Αυτό το καλοκαίρι οι προβολές στην ταράτσα κάνουν πρεμιέρα με τέσσερις κορυφαίες sci-fi ταινίες κυρίως από την δεκαετία του ’80.

Το BIOS και οι ΝΟ! παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά το Sssh! NO! Silent Movies, μια σειρά από προβολές και μουσική στην ταράτσα του bios κάθε Πέμπτη, ξεκινώντας την Πέμπτη 10 Μαΐου. Αυτό το καλοκαίρι οι προβολές στην ταράτσα κάνουν πρεμιέρα με τέσσερις κορυφαίες sci-fi ταινίες, κυρίως από τη δεκαετία του ’80.

Πέμπτη 10 Μαΐου - Τron (1982), Steven Lisberger

Όταν ο χάκερ Kevin Flynn ψηφιοποιείται και μεταμορφώνεται σε ροή δεδομένων από το διεφθαρμένο software τέρας γνωστό και ως Μaster Control, βρίσκεται χαμένος στον θαυμαστό τρισδιάστατο κόσμο των υπολογιστών. Εκεί στα υπέροχα πολύχρωμα, γεωμετρικά και έντονα τοπία του κυβερνοχώρου ο Flynn ενώνει τις δυνάμεις τους με το Τron για να αντιμετωπίσουν το Master Control που τους κρατάει αιχμάλωτους σε ένα χαοτικό προκλητικό παιχνίδι.

Οι θεατές που θα βρεθούν στην ταράτσα του bios, θα φορούν ακουστικά επιλέγοντας κάθε φορά αν θέλουν να ακούνε τον ήχο της ταινίας ή το DJ set των NO!, οι οποίοι επιλέγουν τις ταινίες και την μουσική κατά την διάρκεια της ταινίας.


Πέμπτη 10 Μαΐου - Τron (1982), Steven Lisberger
Πέμπτη 17 Μαΐου - Videodrome (1983), David Cronenberg
Πέμπτη 24 Μαΐου - ΤΗΧ 1138 (1971), George Lucas
Πέμπτη 31 Μαΐου - Αkira (1988), Katsuhiro Otomo


Powered by Sssh! (Silent Sound Show)
ΒΙΟS Terrace
Είσοδος: 2 Ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.00