Thievery Corporation, Μποφίλιου, Locomondo κ.ά στο Νεστόριο

08.05.2012
Tο μεγαλύτερο μουσικό & κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, το 34ο River Party θα λάβει χώρα από 1 έως και 5 Αυγούστου 2012 στο Νεστόριο της Καστοριάς.

Tο μεγαλύτερο μουσικό & κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, το 34ο River Party θα λάβει χώρα από 1 έως και 5 Αυγούστου 2012 στο Νεστόριο της Καστοριάς.

Ήδη ανακοινώθηκε η συμμετοχή των Thievery Corporation, της κορυφαίας live μπάντας που αγαπάει το ελληνικό κοινό.
Πάνω από είκοσι μουσικά σχήματα (συγκροτήματα και γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες) θα εμφανιστούν στο φετινό River Party. Ανάμεσά τους και δύο δυνατές υπογραφές της νεότερης ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι Locomondo, το επταμελές σχήμα που με όχημα την reggae, την ska και τους latin ρυθμούς κερδίζουν την αγάπη του κοινού όπου κι αν εμφανίζονται -κάτι που απέδειξαν και πέρυσι στο Νεστόριο συντoνίζοντας όλον τον κόσμο του φεστιβάλ σε μία συναυλία με αστείρευτο κέφι, χορό και τραγούδι – θα είναι και φέτος στο Νεστόριο.
Για πρώτη φορά όμως το River Party, θα υποδεχτεί μία σπουδαία τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς με πηγαίο ταλέντο, την υπέροχη Νατάσσα Μποφίλιου. Με νέο δίσκο στο ενεργητικό της, sold out εμφανίσεις πρόσφατα στην Αθήνα και μία παρέα νέων ταλαντούχων μουσικών, έρχεται στο River Party, εκεί δίπλα στο ποτάμι του Αλιάκμονα.


Info:

Πότε: 1- 5 Αυγούστου
www.riverparty.org
https://www.facebook.com/RiverPartyNestorio

Προπώληση:
-Αγορές με πιστωτική κάρτα Live Tickets www.livetickets.gr
-Ticket Services: Πανεπιστημίου 39, Aθήνα (Στοά Πεσμαζόγλου, δίπλα στο μετρό Πανεπιστήμιο)
- Κατάστημα Public Συντάγματος ,Αθήνα
- Κατάστημα Public,Τσιμισκή 24, Θεσσαλονίκη
- Δημαρχείο Νεστορίου (από 26/3)

Τιμές εισιτηρίων:
Τα πρώτα πενθήμερα εισιτήρια θα πωλούνται στην ειδική τιμή- προσφορά - έκπληξη: 35 ευρώ μόνο! (Θα διατεθούν περιορισμένα εισιτήρια σε αυτή την τιμή)