Η Μπιγιονσέ διασκέδασε με κοριτσοπαρέα!

09.05.2012
Η δημοφιλής τραγουδίστρια προκάλεσε αναστάτωση στο “after party” του Met Gala όπου εμφανίστηκε με την αδελφή της και μερικές φίλες της.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) προκάλεσε αναστάτωση στο “after party” του Met Gala στη Νέα Υόρκη, που έγινε στο Boom Boom Room του Standard Hotel στο κέντρο του Manhattan, όπου εμφανίστηκε με την αδελφή της και μερικές φίλες της.

Εκλεισαν μερικά τραπέζια και έγιναν αμέσως το επίκεντρο της προσοχής παρολο που εκεί ήταν ο Τζεράρντ Μπάτλερ (Gerard Butler), η Κίρστεν Ντανστ (Kirsten Dunst) και η Εμα Ρόμπερτς (Emma Roberts).

Στο Us Weekly γράφει ότι η τραγουδίστρια διασκέδαζε με τις φίλες της, χωρίς τον άντρα της Τζέι Ζι (Jay-Z) και την 4 μηνών κόρη της Μπλου Άιβι (Blue Ivy).

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι σωματοφύλακες της έδιωξαν αρκετούς που προσπάθησαν να την πλησιάσουν, αφήνοντας τη να απολαύσει τα μαρτίνι της με την παρέα της.

Τα κορίτσια έφυγαν λιγο μετά τη 1.00 και δε συνέχισαν αλλού, ενώ νωρίτερα η Μπι είχε καταπλήξει τα πλήθη με την Givenchy Haute Couture τουαλέτα της.

Ε.Σ.