Φίντες: «Ο Μάικλ Τζάκσον με διέταξε να δολοφονήσω τον αδερφό του»

09.05.2012
Από τότε που ο Βασιλιάς της Ποπ έφυγε από τη ζωή, ο Φίντες δεν έχει σταματήσει να τον λασπολογεί.

Ο Ματ Φίντες (Matt Fides) ήταν ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που ήξεραν πολύ καλά τον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) και τον ζούσε στην καθημερινότητά του καθώς ήταν ο σωματοφύλακάς του για πολλά χρόνια.

Από τότε που ο Βασιλιάς της Ποπ έφυγε από τη ζωή, τον Ιούνιο του 2009, ο Φίντες δεν έχει σταματήσει να κάνει δηλώσεις και αποκαλύψεις για τον Τζάκσον, μεταξύ των οποίων και η πρόσφατη δήλωση ότι είναι ο πατέρας του μικρότερου γιου του Μπλάνκετ (Blanket).

Στη βρετανική εφημερίδα The Sun, ο Φίντες δήλωσε «Ο Μάικλ ήταν σε πόλεμο με τα αδέρφια του για πολλά χρόνια. Προσπαθούσαν απεγνωσμένα να τον πείσουν να υπογράψει το συμβόλαιο των 500.000 δολαρίων για την επανένωση των Jackson 5 και μια περιοδεία τους. Τα πράγματα είχαν φτάσει στα όριά τους όταν ο Ράντι προσπάθησε μια μέρα να σπάσει τον κλοιό των σωματοφυλάκων του και να τον συναντήσει σε ένα σπίτι που νοίκιασε. Ο Μάικλ διέταξε να τον πυροβολήσουμε»!

Κανείς βεβαίως δεν πυροβόλησε τον Ράντι Τζάκσον... «Είχε τρομάξει τόσο πολύ ώστε πήρε αμέσως τηλέφωνο και άρχισε να απειλεί πως θα μιλήσει στις εφημερίδες. Τηλεφώνησε στους σωματοφύλακες και είπε πως αν τον πυροβολούσαμε θα το μάθαινε όλος ο κόσμος», συνεχίζει ο Φίντες και καταλήγει: «Ο Μάικλ είχε τρελαθεί από τα ναρκωτικά, δεν ήξερε τί έκανε και ο Ράντι ήταν τυχερός που δεν έπαθε τίποτε»...

Ε.Σ.