Ο Ράσελ Μπραντ ζητάει την Πέρι πίσω!

09.05.2012
Ο πρώην άντρας της 27χρονης ποπ σταρ μετάνιωσε για το διαζύγιο και προσπαθεί να την πείσει να τα ξαναβρούν..

Ο πάντα σοφός λαός λέει πως εκτιμάς κάτι όταν το χάνεις και στην περίπτωση του Ράσελ Μπραντ (Russel Brand) ταιριάζει απόλυτα αν όντως ισχύουν αυτά που βγήκαν στη δημοσιότητα. Ο 36χρονος κωμικός πήρε διαζύγιο από την Κέιτι Πέρι (Katy Perry) τον Δεκέμβριο αναφέροντας ότι ο λόγος του χωρισμού ήταν οι συνεχείς διαφωνίες του και εμφανίστηκε μετά από λίγες μέρες με καινούρια συνοδό με την οποία έβγαινε ενώ ήταν παντρεμένος με την Πέρι.

Τώρα που έχουν βγει διάφορες φήμες για τις καινούριες σχέσεις της 27χρονη πρώην του και κυκλοφορούν φωτογραφίες με τον καινούριο της συνοδό, τον κιθαρίστα των Florence and the Machine, κυριεύτηκε από τη ζήλεια όπως δήλωσε μια πηγή στην εφημερίδα Grazia και αποφάσισε να της στείλει ένα απολογητικό e-mail.

Στο μακροσκελές απ ότι λένε, κείμενο γράφει πως ήταν μεγάλο λάθος του να δώσει τόσο νωρίς τέλος στο γάμο τους, έχει μετανιώσει για την απόφαση του και της ζητάει να γυρίσει πίσω παρ όλο που πλέον είναι αργά. Δεν ξέρουμε αν όντως υπονοούσε κάτι για το συγκεκριμένο μέιλ σύμφωνα με ό,τι ισχυρίζονται πολλοί, αλλά χθες η Πέρι έγραψε στο twitter την ατάκα από την ταινία Φόρεστ Γκαμπ (Forrest Gump) “'Dear God make me a bird, so I can fly far far far away from here.”

Κ.Π