Τζένιφερ Λόπεζ: Ήμουν μια ευτυχισμένη έγκυος!

16.05.2012
Η λατίνα σταρ, αφού αποκάλυψε την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε, συμπλήρωσε πόσο ευτυχισμένη ήταν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

H Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) ήταν ευτυχισμένη σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της! Η σταρ που πρωταγωνιστεί στο What to Expect When You’re Expecting με την Μπρούκλιν Ντέκερ (Brooklyn Decker) και την Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz), είναι ήδη μητέρα δύο παιδιών και τελευταία έκανε δηλώσεις τόσο για την εγκυμοσύνη της όχι και για την περίοδο που ακολούθησε.

Αφού μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη, είπε και για την περίοδο της εγκυμοσύνης.

"Μπορεί να μην έλαμπα διαρκώς, αλλά ήμουν ευτυχισμένη κάθε στιγμή. Προφανώς έχεις τις δύσκολες στιγμές σου, αλλά δεν είχα όλα εκείνα τα συμπτώματα που έχουν όλοι. Ενιωθα αθλητική, ένιωθα υπέροχα, ήμουν σαν τον χαρακτήρα της Μπρούκλιν. Ημουν μάλιστα σε περιοδεία μέχρι τον 6ο μήνα. Δεν είχα γίνει τερτάστια μέχρι και τον 8ο μήνα - μετά φούσκωσα πολύ.

Και συνειδητοποίησα, επειδή έμεινα έγκυος στα τελευταία μου 30, και όχι στα 20 μου, πόσο όμορφα ήταν, ήμουν ενήμερα για πολλά, ήξερα και έβλετα το σώμα μου να αλλάζει και αισθανόμουν το θαύμα που συνέβαινε", δήλωσε στο USA Today.

Ε.Σ.