Ρόνσον: "Η Έιμι είχε φρικάρει με την επιτυχία της Αντέλ!"

17.05.2012
Ο Μαρκ Ρόνσον διαψεύδει όλα όσα δημοσιεύτηκαν στη συνέντευξη του στη Village Voice για τον ανταγωνισμό Γουάινχαουζ και Αντέλ...

Είναι κάποιοι δημοσιογράφοι που θολώνουν τόσο πολύ στο να βγάλουν ένα θέμα που θα πουλήσει σαν να μην υπάρχει αύριο και βάζουν σάλτσες πάνω από δηλώσεις των συνεντευξιαζόμενων τους. Ακόμα κι αναφέρονται σε πρόσωπα που έχουν πεθάνει. Αν όλα αυτά που λέει ο Μαρκ Ρόνσον (Mark Ronson) είναι αλήθεια τότε η Village Voice χρωστάει μια μεγάλη συγνώμη στον παραγωγό ο οποίος ανέδειξε την Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) κι έκανε τα πάντα για να την πάει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο Ρόνσον είχε δώσει μία συνέντευξη στην παραπάνω εφημερίδα και μέσα στις απαντήσεις του υπάρχει η ατάκα ότι η επιτυχία της Αντέλ (Adele) φρίκαρε την Έιμι και παρ όλο που της άρεσε σαν τραγουδίστρια την έκανε να νιώθει ανταγωνισμό και ανησυχία και υποννοεί πως υπήρχε μια άτυπη κόντρα ανάμεσα τους. Ο 36χρονος παραγωγός οργίστηκε πάρα πολύ με τη δημοσίευση γιατί όπως ισχυρίζεται δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο κι έγραψε στη σελίδα του στο facebook πως αν και δεν σχολιάζει διάφορες αναληθής ειδήσεις που κυκλοφορούν αυτή τη φορά δε μπορούσε να τα αφήσει έτσι.

"Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν μπορώ να τα ανεχτώ. Διάβασα τη συνέντευξη μου τώρα πρώτη φορά και υπάρχουν πολλές λάνθασμένες φράσεις μέσα. Ο τύπος έγραψε ό,τι ήθελε γιατί χρησιμοποιεί λέξεις και μία γλώσσα που δεν χρησιμοποιώ ΠΟΤΕ στην καθημερινότητα μου.

Κάποια στιγμή λέει πως δήλωσα ότι η Έιμι ήθελε απελπισμένα να γυρίσει στο στούντιο και η ξαφνική επιτυχία των άλλων την είχε θολώσει αλλά μ’ αυτά τα πράγματα που λέει ο δημοσιογράφος προσβάλουν εμένα, εκείνη, την Αντέλ και οποιονδήποτε διαβάζει αυτές τις βλακείες"
πόσταρε ο Ρόνσον ζητώντας συγνώμη που είναι τόσο νευριασμένος αλλά έπρεπε να πει την αλήθεια και τώρα που έμαθε το μάθημα του δε θα ξαναπαντήσει τίποτα για τη Γουάινχαουζ.

Κ.Π