Ο R Kelly κυκλοφορεί νέο άλμπουμ

17.05.2012
Το “Share My Love”, το πρώτο single του album, πρόσφατα ανέβηκε στο #1 του Urban Adult radio.

Ο νικητής βραβείου Grammy, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός Αρ Κέλι (R. KELLY), θα κυκλοφορήσει το 11ο άλμπουμ του, Write Me Back, στις 25 Ιουνίου(RCA). Το Write Me Back θα είναι διαθέσιμο σε Standard και Deluxe έκδοση: η τελευταία θα περιέχει 4 επιπλέον τραγούδια και η physical έκδοση θα έχει μια συσκευασία η οποία θα περιέχει postcard για τους θαυμαστές για να γράψουν και να την στείλουν στον R. Kelly.

Το Write Me Back είναι η συνέχεια του Love Letter το οποίο κυκλοφόρησε το 2010 και το οποίο ήταν αφιερωμένο στην μουσική της δεκαετίας του ’50 και του ’60. Το νέο album αποτελεί τη φυσική εξέλιξη της μουσικής χρονομηχανής του R.Kelly, επαναφέροντας γοητευτικούς και σαγηνευτικούς ήχους που συνδέονται με είδωλα όπως τους Μπάρι Γουάιτ (Barry White), Μάρβιν Γκέι (Marvin Gaye) και Τέντι Πεντεργκρας (Teddy Pendergrass), μεταξύ άλλων. Όπως και στο προηγούμενο Love Letter, έτσι και στο Write Me Back γιορτάζει την αγάπη.

Από το κλασσικό R&B στο hip-hop, κανένας άλλος καλλιτέχνης δεν έχει καλύψει το ευρύ φάσμα των ανθρώπινων συναισθημάτων περισσότερο από τον R.Kelly. Με πωλήσεις άνω των 40 εκατομμυρίων albums παγκοσμίως, 6 #1 albums, 11 #1 singles, 3 Grammy Awards, 8 Soul Train Awards, 6 American Music Awards και 6 Billboard Music Awards, ο R. Kelly έχει πολύ σωστά κερδίσει τον τίτλο του “King of R&B”.

Το 2011, το Billboard ονόμασε τον R. Kelly τον #1 και πιο επιτυχημένο R&B καλλιτέχνη τα τελευταία 25 χρόνια! Ο R.Kelly έχει γράψει και έχει κάνει παραγωγή σε τραγούδια για Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston), Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), Σελίν Ντιόν (Celine Dion), Τζένιφερ Χάνστον (Jennifer Hudson), Μάξουελ (Maxwell), Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και πάρα πολλούς άλλους.