Η Κάιλι ονειρευόταν την καριέρα της από τα 7 της!

25.06.2012
H μικρόσωμη τραγουδίστρια έκανε από μικρή όνειρα ότι ο γείτονάς της ήταν παραγωγός και την υπέργραφε στην εταιρεία του

H Kάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) έκανε από μικρή όνειρα ότι ο γείτονάς της ήταν παραγωγός και την υπέργραφε στην εταιρεία του! Ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια απο τότε που ήταν μικρή, και μάλιστα από την ηλικία των επτά!

Η Αυστραλέζα τραγουδίστρια απολαμβάνει την καριέρα της και δηλώνει: "Αγαπώ τη μουσική. Ημουν το κορίτσι που ονειρευόταν από πάντα. Ηθελα ο γείτονας μου να είναι παραγωγός και να μου δώσει θέση στην δισκογραφική του εταιρεία. Ημουν επτά, οκτώ χρονών και έκανα τις φιγούρες του Grease " είπε χαμογελαστά σε συνέντευξη της στον Perez Hilton.

"Και έτσι άρχισα να ασχολούμαι, να πηγαίνω σε μαθήματα, να κάνω πιάνο, βιολί και φλάουτο. Η μουσική ήταν πάντα γύρω και μέσα μου."

Εκτός από την Κάιλι, και η αδελφή της Ντάνι Μινόγκ είναι στον χώρο και αυτό ήταν δική τους καθαρά επιλογή.

"Μπορώ ακόμη να παίξω φλάουτο, απλά δε θυμάμαι τι να κάνω... Η μητέρα μου δε μας πίεσε για τίποτα. Και μένα και την αδερφή μου σχεδόν μας τα πρότεινε να δει αν θα μας αρέσουν τα μουσικά όργανα, ο χορός, η φωνητική... Και οι δύο μείναμε τελικά στον χώρο, ενώ και ο αδελφός μου έγινε κάμεραμαν, στην ουσία δηλαδή είναι στον χώρο , αλλά από την άλλη πλευρά".

Ε.Σ.