Ο μπαμπάς της Γουάινχαουζ της στέλνει ακόμα sms!

26.06.2012
Υπάρχουν στιγμές που ο Μιτς Γουάινχαουζ δε μπορεί ν' αποδεχτεί το θάνατο της Έιμι και η φόρτιση του γίνεται εντονότερη.

Ο πατέρας της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse), Μιτς (Mitch) είχε μια ιδιαίτερη και στενή σχέση με την κόρη του και προσπαθούσε πάντα να τη βοηθήσει να απεξαρτηθεί απ όλες τις καταχρήσεις. Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Grazia δήλωσε πως ακόμα κι αν έχει περάσει ένας χρόνος από το θάνατο της κόρης του, κάποιες φορές της στέλνει μηνύματα να έρθει σπίτι και προσπαθεί ν αποδεχτεί ότι δεν είναι πια στη ζωή.

"Κατά κάποιο τρόπο, υποσυνείδητα, ο θάνατος της ήταν μια ανακούφιση για μένα γιατίδε θα χρειάζεται να την ελέγχω συνέχεια. Δεν ανησυχώ κάθε νύχτα αν θα πεθάνει, τι κάνει και αν έχει μπλέξει σε καινούρια προβλήματα. Υπήρξε μια περίοδος όταν ήταν υπερβολικά εξαρτημένη από τα ναρκωτικά που θα μπορούσε να είχε πεθάνει σε πολλές περιπτώσεις και πάντα τη σκεφτόμουν" ανέφερε ο Μιτς κάποια στιγμή.

Όπως είχαμε πει και τότε το σπίτι της Γουάινχαουζ είναι προς πώληση επειδή κανείς από τους συγγενείς δεν άντεχε ψυχολογικά να μείνει εκεί και απ ότι λέει ο πατέρας της έχει να περάσει από κει τρεις μήνες και δε μπορεί να ξαναπάει εκεί. "Το χειρότερο κομμάτι ήταν όταν άδειαζα το συρτάρι με τα γλυκά της. Είχα ξεχάσει πόσα πολλά έτρωγε. Θα μπορούσε να πάει στους Ολυμπιακούς! Μου ράγισε την καρδιά και δεν έχω καταφέρει να σκορπίσω τις στάχτες της ακόμα".

Σε μία άλλη συνέντευξη στη Guardian δήλωσε πως τέσσερα χρόνια πριν το χαμό της Έιμι, παραλίγο να φύγει από τη ζωή όταν αντιδρούσε άσχημα ο οργανισμός της στο υπνωτικά χάπι Temazepam το οποίο έπαιρνε για να ηρεμήσει. Είχε τύχει να πάει να τη βρει κι εκείνη έτρεμε ολόκληρη στο πάτωμα χωρίς να μπορεί να σταματήσει.

K.Π