Το νέο τατουάζ της Κέσα... μέσα στο στόμα της

27.06.2012
Η 25χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια συνεχίζει βάζει νυστέρι και μελάνι πάνω της αλλά αυτή τη φορά επιλέγει ένα όχι και τόσο εμφανές και συνηθισμένο σημείο

Έχει κακούς σκοπούς με το καινούριο της άλμπουμ το οποίο δεν θα είναι τόσο ελαφρύ και χαρούμενο όσο το πρώτο της με το τίτλο "Animal" που το είχε γράψει σε μία πολύ καλή περίοδο γι' αυτή, και μην τολμήσεις να τη βάλεις στην ίδια κατηγορία με τις υπόλοιπες ποπ σταρ που κυκλοφορούν τριγύρω.

Η Κέσα (Kesha) για κάποιο δικό της λόγο θεωρεί τον εαυτό της πολύ πιο ροκ απ' ότι νομίζουμε όλοι, εκεί που οι άλλες βάζουν τις γόβες στιλέτα, εκείνη από αντίδραση όπως λέει φοράει βρώμικες αρβύλες και το ότι κατάφερε να πείσει τον Ίγκι Ποπ (Iggy Pop) να ηχογραφήσουν τραγούδι και την επέλεξαν οι Flaming Lips να συμμετέχει σ εκείνο το δίσκο τους τότε μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει με την περίπτωση της.

Η 25χρονη τραγουδίστρια και μουσικός πέρασε μια βόλτα από το τατουατζίδικο Alchemy Tattoo στη Sunset Boulevard για να «χτυπήσει» το έκτο στη σειρά τατουάζ της- με τα δύο απ’ αυτά να τα χει κάνει μόνη της. Κι εκεί που νόμιζες ότι δε μπορεί να σε σοκάρει ,πόσταρε φωτογραφίες στο Instagram με το νέο της απόκτημα που γράφει Suck it στη μέσα πλευρά του κάτω χείλους της και αγκαλιά με τον δημιουργό τους. Ε ναι μόνο που το βλέπεις πονάς.

Κ.Π