Η κόρη της Pink βλέπει φαντάσματα

10.07.2012
Η τραγουδίστρια έχει μία κόρη 13 μηνών, την Γουίλοου (Willow) με τον άντρα της Κάρεϊ Χαρτ (Carey Hart), η οποία όπως φαίνεται.. έχει την έκτη αίσθηση!

H κόρη της Pink μοιράζεται τα μπισκότα της με φαντάσματα! Η τραγουδίστρια έχει μία κόρη 13 μηνών, την Γουίλοου( Willow) με τον άντρα της Κάρεϊ Χαρτ (Carey Hart). Η 32χρονη πιστεύει ότι τα παιδιά είναι απολύτως συντονισμένα με τον πνευματικό κόσμο και είναι σίγουρη ότι η μικρή Γουίλοου τελευταία βλέπει νεκρούς ανθρώπους.

“Ω σίγουρα, βλέπει πνεύματα όλη την ώρα, είναι αλήθεια” είπε στη διάρκεια συνέντευξης σε ραδιοφωνο της Αυστραλίας. “Νομίζω ότι μπορούν να τους δουν τα μικρά παιδιά, και η κόρη μου τελευταία απλώνει διαρκώς το χέρι της να μοιραστεί το μπισκότο της και γελάει συνέχεια σε κάποιον που βλέπει μπροστά της εδώ και έξι μήνες".

“Η Γουίλοου θέλει πάντα να μοιράζεται... θέλει να μοιράζεται αλλά όταν δεν ανταποκρίνονται μπορεί να γίνει βίαιη.. για παράδειγμα αν το άλλο παιδάκι δεν πάρει το παιχνίδι μπορεί να τον κοπανήσει στο κεφάλι.. ειναι λίγο επιθετική” είπε γελώντας.

Ε.Σ.