Ριάνα: Ο έρωτας είναι ανεκτίμητο συναίσθημα

10.07.2012
Η Ριάνα μίλησε για την τελευταία της μεγάλη σχέση , με τον Κρις Μπράουν στο Harper's Bazaar του Αυγούστου.

H Ριάνα (Rihanna) δηλώνει ότι το να ερωτεύεται κανείς είναι ένα ανεκτίμητο συναίσθημα, αν και το να πληγώνεσαι είναι ο χειρότερος πονος στη ζωή.

Η Ριάνα μίλησε για την τελευταία της μεγάλη σχέση , με τον Κρις Μπράουν.

“Οταν ήμουν ερωτευμένη ήμουν πολύ ερωτευμένη... Ο τρόπος που ένιωθα ήταν ανεκτίμητος” δηλώνει στο Harper's Bazaar του Αυγούστου.

“Και σε ένα δευτερόλεπτο η ζωή μου άλλαξε εντελώς. Ολα όσα ήξερα ήταν διαφορετικά. Ποτέ δε σκέφτηκα οτι θα περάσω τέτοιο πόνο. Φοβάμαι πλέον να ξανανιώσω έτσι

“Είμαι επαναστάτρια με τη μουσική μου, τα μαλλιά μου, τα ρούχα μου, τα τατουάζ μου... αλλά είμαι συντηρητική με την προσωπική μου ζωή. Μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει.. Αν βρω κάποιον που τον θεωρώ πολύ ωραίο τύπο θα βγω, θα κάνω παρέα, αλλά το λεπτό που θα δω ότι κάτι πάει να γίνει θα κάνω πίσω.. δεν αφήνω κανέναν πια να μπει στη ζωή μου. ”

Από τότε που χώρισε με τον Κρις Μπράουν, η Ριάνα φαίνεται να έχει μία έντονη προσωπική ζωή, και έχει συνδεθεί με τον ράπερ Ντρέικ (Drake) αλλά και με τον Άστον Κούτσερ ( and Ashton Kutcher) . Οι δηλώσεις της όμως φαίνεται πως είχαν σκοπό να διαψεύσουν όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό.

Ε.Σ.