Μπιγιονσέ και Κιμ Καρντάσιαν, φίλες λόγω θρησκείας!

10.07.2012
Το δυνατό χριστιανικό παρελθόν ένωσε τελικά τις δυο κυρίες που αρχικά δεν φαινόταν ότι θα αναπτύξουν στενές σχέσεις παρά τη φιλία των συντρόφων τους.

Η Μπιγιονσέ (Beyoncé) και η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) αναπτύσσουν στενούς δεσμούς λόγω θρησκείας.

Ο Τζέι Ζι(Jay-Z) και ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) είναι καλοί φίλοι και αυτο τον καιρό περιοδεύουν μαζί για να προωθήσουν το κοινό τους άλμπουμ.

Στην αρχή είχε ειπωθεί οτι η Μπιγιονσέ δεν ενδιαφερόταν να γνωρίσει καλύτερα την Κιμ, αλλά πλέον έχουν αναπτύξει στενότερες σχέσεις και μια δυνατή φιλία.

“Η Μπιγιονσέ και η Κιμ είναι και οι δύο θρήσκες και πηγαίνουν συχνά στην εκκλησία, ενώ έχουν και οι δύο δυνατό χριστιανικό παρελθόν και σίγουρα οι δύο άνδρες θα τους έχουν παροτρύνει να δεθούν περισσότερο με βάση αυτό.... ” γράφει το περιοδικό Grazia.

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν αφότου ο Κάνιε πρότεινε να βγουν όλοι μαζί για δείπνο. Τότε η Μπι κατάλαβε πόσο πολύ εκείνος ήθελε να τα πάνε καλά οι δυο κυρίες.

“Οταν ο Κάνιε κάλεσε και τις δύο για φαγητό, η Μπιγιονσέ αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στην Κιμ. Ο Κάνιε δεν είχε ποτέ ξανά τόσο σοβαρή σχέση και η Μπιγιονσέ δε θέλει να προκαλέσει καμία διαμάχη, ειδικά αφού αυτο σημαίνει τόσα πολλά για τον καλό φίλο του συζύγου της”

Ε.Σ.