Ο Κάσπερ κάνει οικονομίες για δαχτυλίδι!

16.07.2012
Η 42χρονη σούπερσταρ ξεκίνησε να βγαίνει με τον 25 ετών χορευτή της, μετά το χωρισμό της με τον Μαρκ Αντονι πέρυσι και τα πράγματα φαίνεται να είναι σοβαρά

Ο αγαπημένος της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) εξοικονομεί χρήματα για να αγοράσει δαχτυλίδι αρραβώνων στην σύντροφό του.

Η 42χρονη σούπερσταρ ξεκίνησε να βγαίνει με τον 25 ετών χορευτή της, μετά το χωρισμό της με τον Μαρκ Αντονι (Marc Anthony) πέρυσι και τα πράγματα φαίνεται να είναι σοβαρά, παρά τις φήμες που ακούγονται τελευταία ότι ο νεαρός χορευτής την εκμεταλλεύεται. Ο Κάσπερ ανησυχεί μήπως δε μπορεί να αντέξει οικονομικά ένα δαχτυλίδι που να ανταποκρινεται στα ακριβά γούστα της Λόπεζ, και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα κάνει οικονομίες...

“Είναι πολύ ερωτευμένος, αλλά είπε στους φίλους του πρόσφατα ‘Πού θα βρω λεφτά να αγοράσω στη Τζεν ένα καλό δαχτυλίδι?’ και όλοι έμειναν έκπληκτοι γιατί η σχέση προχωράει πολύ γρήγορα, γράφει το Closer.

Οι φήμες για το γάμο ξεκίνησαν από τον περασμένο Δεκέμβρη όταν οι παπαράτσι τους φωτογράφησαν να βγαίνουν από κοσμηματοπωλείο στο Λος Αντζελες.

Η Τζενιφερ βέβαια τον εχει κάνει καλλιτεχνικό διευθυντή της περιοδείας της, θέση που του δίνει 40.000 δολάρια τη βδομάδα... Αν παντρευτούν θα είναι ο τέταρτος γάμος της μετά τους Ojani Noa, Cris Judd και Marc Anthony.

Ε.Σ.