VIVA DUETS από τον Τόνι Μπένετ!

06.08.2012
Το νέο CD του περιέχει ντουέτα με κορυφαίους λατίνους καλλιτέχνες όπως Μαρκ Αντονι, Ρομπέρτο Κάρλος, Γκλόρια Εστεφάν, Ταλία και πολλούς άλλους

Ο Τόνι Μπένετ (Tony Bennett) γιόρτασε τα 86α γενέθλιά του την Παρασκευή 3 Αυγούστου

Ο θρυλικός καλλιτέχνης και νικητής 17 βραβείων GRAMMY, ο Τόνι Μπένετ , ο οποίος γιόρτασε τα 86α γενέθλιά του την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το νέο του CD, TONY BENNETT: VIVA DUETS, παγκοσμίως την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου από την Columbia Records.

Το VIVA DUETS, είναι το τρίτο album του τραγουδιστή με το θέμα “duets”, μετά τα πλατινένια DUETS και DUETS II. Περιλαμβάνοντας top ονόματα της Λατινικής Αμερικής, το VIVA DUETS βρίσκει το Bennett να τραγουδάει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του με καλλιτέχνες όπως τους Μαρκ Αντονι, Ρομπέρτο Κάρλος, Γκλόρια Εστεφάν, Ταλ και άλλους guests που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ένα πραγματικά παγκόσμιο εγχείρημα, το VIVA DUETS, περιέχει τραγούδια στα Αγγλικά, τα Ισπανικά και τα Πορτογαλικά με καλλιτέχνες που εκπροσωπούν εννέα χώρες και τρείς ηπείρους. Το TONY BENNETT: VIVA DUETS μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από το Amazon τώρα.

Ο Τόνι Μπένετ είναι γνωστός για τις live ηχογραφήσεις του και το VIVA DUETS δεν αποτελεί εξαίρεση με tracks που δημιουργήθηκαν στο Ft. Lauderdale, New York και στην περίπτωση του διάσημου Μεξικανού καλλιτέχνη Vicente Fernández, που πραγματοποιήθηκε στο ράντζο του στην Guadalajara. Όλα τα τραγούδια είναι από τον τεράστιο κατάλογο του Τόνι Μπένετ εκτός από το ντουέτο με τον Vicente Fernández, το οποίο είναι μια εγγλεζό/ισπανική έκδοση του τραγουδιού "Return To Me", το οποίο ανήκει στον Dean Martin.

Το VIVA DUETS παρουσιάζει κλασσικά τραγούδια του Μπένετ με ένα διεθνή χαρακτήρα που θα δημιουργήσει μεγάλη απήχηση για αυτή τη μοναδική πολύγλωσση παρουσίαση. Δουλεύοντας με έναν πρωτοφανή κατάλογο καλλιτεχνών από την Λατινική Αμερική, πολλοί από τους οποίος τους συνάντησε για πρώτη φορά στο studio ηχογραφήσεων ο Μπένετ σχολίασε “Καθένας από αυτούς τους καλλιτέχνες ήταν πολλοί θερμοί και φιλόξενοι που αμέσως υπήρξε μια άμεση σχέση. Η λατινική μουσική μου άρεσε πάντα, η μελωδία της, η αρμονίας της και βγάζει πολύ ψυχή, επομένως υπήρχε μια πολύ στενή σχέση με τον κάθε καλλιτέχνη που τραγουδήσαμε μαζί. Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος για αυτό τον δίσκο”.

Τα πρώτα δύο albums του Tony με θέμα «ντουέτα», τα DUETS και DUETS II έγιναν πλατινένια, κέρδισαν πολλά GRAMMY και ήταν τα δημοφιλέστερα albums σε πωλήσεις στην καριέρα του μέχρι σήμερα. Ο Μπένετ έγραψε ιστορία όταν το DUETS II καρφώθηκε κατευθείαν στο #1 του Billboard Top 200, κάνοντάς τον έτσι τον γηραιότερο καλλιτέχνη, στην ηλικία των 85, που έχει album στην κορυφή. Το DUETS γνώρισε επίσης παγκόσμια επιτυχία, ανεβαίνοντας στην κορυφή των charts σε διάφορες χώρες όπως Ισπανία, Πορτογαλία και Μεξικό.

Το track listing του TONY BENNETT: VIVA DUETS με τις συμμετοχές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι :

“For Once In My Life” -συμμ. Marc Anthony
“Don’t Get Around Much Anymore” -συμμ. Miguel Bosé
“The Very Thought of You” - συμμ. Ana Carolina
“The Best Is Yet to Come” - συμμ. Chayanne
“The Good Life” - συμμ. Franco DeVita
“Who Can I Turn To?” -συμμ. Gloria Estefan
“Return to Me (Regresa A Mi)” - συμμ. Vicente Fernández
“Blue Velvet” - συμμ. Maria Gadú
“Just in Time” - συμμ. Juan Luis Guerra
“Are You Having Any Fun?” - συμμ Dani Martín
“The Way You Look Tonight” - συμμ Thalía
“Cold, Cold Heart” - συμμ Vicentico