Η Γκάγκα κάνει σεξ στην παραλία

09.08.2012
Η εκκεντρική σταρ μπορεί να είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στον κόσμο, αλλά καταφέρνει να κυκλοφορεί ινκόγκνιτο κάποιες φορές.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) είναι περήφανη που ακόμη μπορεί να κάνει σεξ στην παραλία!

Η εκκεντρική σταρ μπορεί να είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στον κόσμο, αλλά θέλει να μπορεί να κυκλοφορεί ινκόγκνιτο κάποιες φορές. Πρόσφατα δήλωσε ότι έχει καταφέρει να κρατήσει κάποιες όψεις της ζωής της ιδιωτικές παρά το έντονο κυνηγητό από τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους.

Είμαι ένα απόλυτο ελεύθερο πνεύμα, και ακόμη και αν δεν το βλέπετε ακόμη μπορώ να βρω χρόνο και τρόπο να κάνω σεξ μια νύχτα σε μια παραλία όταν κανείς δεν είναι κοντά” δήλωσε στο τελευταίο τεύχος του αμερικάνικου Vogue.

“'Η να μπω σε ένα μπαρ και να γίνω λιώμα, να χορεύω μέχρι το πρωί και κανείς να μη με δει, γιατί έχω πολύ καλούς φίλους που δε θα με αφήσουν ποτέ να εκτεθώ”

Η Γκάγκα μίλησε στο περιοδικό κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Ιαπωνία και δήλωσε μεταξύ άλλων ιδιαίτερη χαρά για όσα έχει καταφέρει και στην Ασιατική χώρα καθώς και για την αγάπη του κόσμου της εκεί...

Ε.Σ.