Κριτής-σκύλα αποδεικνύεται η Μπρίτνεϊ

17.08.2012
Όταν ακούστηκε ότι η Μπρίτνεϊ θα είναι κριτής στη νέα σεζόν του αμερικανικού X Factor, το κοινό κι οι wannabe star της μουσικής σκηνής θα φαντάστηκαν ότι θα είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη κ με έναν καλό λόγο για όλους.

Η πραγματικότητα, όμως, τους διέψευσε. Φαίνεται η Μπρίτνεϊ έχει πάρει το ρόλο της πολύ σοβαρά και αποδεικνύεται η πιο αυστηρή από όλους τους κριτές, στοιχείο που είχε επισημάνει κι ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) σε Συνέντευξη Τύπου τον προηγούμενο μήνα.

Σε νέο τρέιλερ του X Factor βλέπουμε ένα περιστατικό με διαγωνιζόμενο, ο οποίος προφανώς δεν τη συγκίνησε με το ταλέντο του κι έτσι η πριγκίπισσα της ποπ του είπε: «Απορώ ποιος σε άφησε να ανέβεις τη σκηνή».

Oops she did it again η Μπρίτνεϊ μας κι ο διαγωνιζόμενος θα ευχόταν να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Πώς χαρακτηρίζει, όμως, η ίδια τον εαυτό της ως κριτή; Στο ίδιο βίντεο, νωρίτερα, η Μπρίτνεϊ μιλώντας στην κάμερα θεωρεί ότι είναι πολύ «διακριτική» με τα παιδιά που έρχονται να διαγωνιστούν, είναι πολύ ταλαντούχα και προσπαθεί να τα βοηθήσει με τα σχόλιά της.

Τέλος, η ίδια τονίζει ότι πρόκειται για μια καινούρια εμπειρία, έχει πολύ πλάκα και περνάει καταπληκτικά.

Ε, μάλλον ο συγκεκριμένος νεαρός θα ανήκει στις εξαιρέσεις γι’ αυτό κι είδε το άλλο πρόσωπο της Μπρίτνεϊ...

Νικόλας Εμμανουήλ