Ο Σάιμον Κάουελ έσωσε εννέα ναυαγούς!

30.08.2012
Το 52χρονο αφεντικό του X-Factor έβαλε τη σουπερηρωική στολή και έσπευσε αμέσως να βοηθήσει τους επιβάτες ενός σκάφους που βρισκόταν σε κίνδυνο.

Ποιο Baywatch και ποιος Μιτς Μπικουκάνον (Mitch Buchannon). Ο μέτρ των τηλεοπτικών μουσικών κριτικών Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) άφησε τα πάνελ του X-Factor και μετά από επείγον τηλεφώνημα της πρώην κοπέλας του Σινίτα (Sinitta) έτρεξε κι έσωσε εννέα επιβάτες ενός πλοίου που βυθίστηκε.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όπως αποκάλυψε η 43χρονη ποπ σταρ στο twitter της, είναι διακοπές με τoν 52χρονο εκατομμυριούχο στο Saint Tropez (αγαπημένος του προορισμός) και κάποια στιγμή δέχτηκαν μία κλήση που έλεγε πως το σκάφος Slipstream που ήταν κοντά στο δικό τους, έχει πρόβλημα και θα καταλήξει στον πάτο της θάλασσας.

Όπως έγραψε η Daily Star, ο Κάουελ κατευθύνθηκε αμέσως προς τα κει, έστειλε ένα φουσκωτό για να φέρει τους εννέα επιβάτες στο σκάφος του όπως επίσης βοήθησε το πλήρωμα να βγάλουν τα νερά από το Slipstream. Έκανε ότι θα έκανε ένα καλός άνθρωπος. Αν το γιοτ του είχε κάποια βλάβη θα καλούσε κάποιον να έρθει να τον σώσει. Ήταν τυχεροί που ο Σάιμον βρισκόταν δίπλα ανέφερε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας.

Εν τω μεταξύ, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καουελ γίνεται ο ήρωας κάποιου. Το Φεβρουάριο βοήθησε έναν μπαμπά πηγαίνοντας τον με το ιδιωτικό του τζετ στο σπίτι του για να προλάβει τη γέννηση του πρώτου του παιδιού. It's A Bird... It's A Plane... It's Superman...

Κ.Π