MTV VMAS: Τo μυστήριο φιλί της Ριάνα με τον Μπράουν...

07.09.2012
H 24χρονη περφόρμερ και ο rnb σταρ φιλήθηκαν μόλις εκείνη παρέλαβε το βραβείο της προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στους γύρω τους.

Στην τελευταία της συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρει (Oprah Winfrey), η Ριάνα (Rihanna) είχε παραδεχτεί πως ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) είναι ο έρωτας της ζωής της και πως δεν τον ξεπέρασε ποτέ αφού είχαν προηγηθεί διάφορα μυστήρια στάτους κι απ’ τους δύο στο twitter, η συνεργασία τους στο Birthday Cake και είχαν αφήσει να πλανάται η υποψία πως είναι ξανά μαζί.

Ακολούθησαν οι διακοπές στο Saint Tropez σε διπλανά γιοτ , οι δηλώσεις πως προσπαθούν να τα βρουν αλλά και οι φήμες ότι εκείνη είναι ζευγάρι με τον Ντρέικ (Drake) με τον οποίο ο 23χρονος τραγουδιστής είχε τσακωθεί πρόσφατα σε κάποιο κλαμπ και τώρα στα MTV VMAS εκδηλώθηκαν λίγο παραπάνω.

Τη στιγμή που η 24χρονη τραγουδίστρια κατέβηκε από τη σκηνή με το βραβείο Καλύτερου βίντεο κλιπ της Χρονιάς για το We Found Love, την σταμάτησε ο Μπράουν ο οποίος καθόταν στην πρώτη σειρά για να την συγχαρεί ,φιλήθηκαν στο στόμα, εκείνη τον πείραζε και φαίνονταν να έχουν τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.

Όλα αυτά την ώρα που ο Κρις υποτίθεται πως είναι μαζί με το μοντέλο Κάρουες Τραν (Karreuche Tran) κι h Riri μόνη της…