Το επετειακό άλμπουμ των Rolling Stones!

21.09.2012
Οι Rolling Stones επισφραγίζουν 50 χρόνια μιας φανταστικής ζωής επί σκηνής με μια εκτυφλωτική γιορτή

Αιώνιοι Rolling Stones! Οι Rolling Stones επισφραγίζουν 50 χρόνια μιας φανταστικής ζωής επί σκηνής με μια εκτυφλωτική γιορτή – όπου είμαστε καλεσμένοι όλοι εμείς, οπαδοί και εισβολείς της νοσταλγίας και της λάμψης των 60’s, για να θυμηθούμε πως υπήρξαμε μέτοχοι του ασημένιου σκοταδιού, του καθρέφτη δηλαδή όπου πάνω του είναι γραμμένα τα τραγούδια-ύμνοι των Stones που άλλαξαν τον ήχο του Rock αλλά και τις ζωές μας…

Και επειδή οι ρυθμοί των πιο ευρηματικών Rockers στον κόσμο είναι όπως πάντα καταιγιστικοί, ας ξεκινήσουμε με ένα παιγνιώδες βρυχηθμό: GRRR!

Είναι ο τίτλος του νέου τους επετειακού album, που επιγραμματικά περιλαμβάνει 50 χρόνια Rolling Stones με greatest hits και 2 νέα τραγούδια, τα “Gloom and Doom” και “One Last Shot” που οι ακατάβλητοι Rolling Stones, o Mick Jagger, ο Keith Richards, ο Charlie Watts και ο Ronnie Wood ηχογράφησαν τον περασμένο μήνα στο Παρίσι, ξαναμπαίνοντας για πρώτη φορά όλοι μαζί στο studio, 7 χρόνια μετά από το “A Bigger Bang” του 2005!

Το νέο τους album κυκλοφορεί 12 Νοεμβρίου σε 5 διαφορετικές εκδόσεις: 50 τραγούδια για τα 50 τους χρόνια σε ένα τριπλό CD, σε τριπλό CD με 24σέλιδο booklet, σε τριπλό CD στην deluxe έκδοση, box set με έναν τόμο 36 σελίδων και 5 postcards, και ένα ακόμα box με 5 12’’ βινύλια. Η super deluxe έκδοση περιλαμβάνει 80 τραγούδια σε 4 CDs, ένα bonus CD, ένα 7’’ βινύλιο, μια αφίσα, ένα βιβλίο και 5 postcards.

Στο εξώφυλλο του καλλιτέχνη Walton Ford, THE ROLLING STONES GRRR! oι εμβληματικοί Stones –που πρόσφατα, με το νέο logo για τα 50 τους χρόνια ξανάβγαλαν τη γλώσσα τους στον πλανήτη–, μας επιφυλάσσουν μια ακόμη έκπληξη: Ο virtual 3D gorillas King Kong style, μέσω της εφαρμογής uView για smartphones, ζωντανεύει και βγαίνει από το κάδρο του, εκτοξεύοντας σε όλους εμάς, σε 50 πόλεις και 3000 επιλεγμένα σημεία σε όλο τον πλανήτη, όπως το Big Ben στο Λονδίνο, το Empire State Building στη Νέα Υόρκη, τη Βουλή στην Ελλάδα… το θηριώδες GRRR! , ενσωματώνοντας ταυτόχρονα στη φωτογραφία τη γεωγραφική θέση του χρήστη, κείμενα, ήχους ή και ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο…

Από σήμερα, οι fans των Rolling Stones σε όλο τον κόσμο καλούνται να πάνε στην πλησιέστερη σε αυτούς επιλεγμένη τοποθεσία για να τραβήξουν με το smartphone τους το ανατρεπτικό εξώφυλλο του GRRR! αποθανατίζοντας τον γορίλλα σε δράση στην πόλη τους! Ανεβάζοντας τις φωτογραφίες τους στο Twitter συμπεριλαμβάνοντας τα @Rollingstones και #GRRR! ή στέλνοντας τις φωτογραφίες στο [email protected], θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διάφορα δώρα και να προπαραγγείλουν το GRRR!

Όλες οι φωτογραφίες των fans θα είναι διαθέσιμες στον Interactive Fan Wall του site των Rolling Stones (. Οι 50 καλύτερες από όλο τον κόσμο θα κερδίσουν φανταστικά βραβεία, ενώ οι 2 φωτογραφίες που θα ξεχωρίσουν θα κερδίσουν ειδικά βραβεία που θα αποκαλυφθούν εν καιρώ…

Η χρήση μίας από τις πλέον προηγμένες μορφές κινητής τεχνολογίας, όχι μόνο προσθέτει μια νέα εκδοχή στο marketing… του “Gorrila Marketing”, αλλά πιστοποιεί τους Rolling Stones σαν μία από τις πιο καινοτόμες μπάντες, όπως υπήρξαν άλλωστε ανέκαθεν.