Γκάγκα: Τα πάχη μου τα κάλλη μου!

25.09.2012
Η 25χρονη τραγουδίστρια σταματησε ν ακούει τον διαιτολόγο της και προκαλεί πανικό..

Παλιότερα σε κάποια συνέντευξη της, είχε δηλώσει πως όταν ήταν μαθήτρια έκανε συνέχεια εμετούς για να μην παίρνει κιλά γιατί ήθελε να γίνει κοκαλιάρα μπαλαρίνα ενώ ήταν ένα μικρό βουλιμικό κορίτσι από την Ιταλίας. Μπορεί να ξεπέρασε τη βουλιμία για να προστατέψει τη φωνή της όπως έχει πει, αλλά το παραπάνω «συνήθειο» το χει κρατήσει για τα παρασκήνια των συναυλιών της αφού σπάνια βγαίνει στη σκηνή χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι τέτοιο.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) από τη στιγμή που έγινε διάσημη κι ειδικά μετά την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου δεν είχε ποτέ θέμα με το σώμα της κι έριχνε ξενύχτια κάτω από βάρη και πάνω σε διαδρόμους.

Τώρα η ζυγαριά δείχνει άλλα κι εκείνη υποστηρίζει πως για όλα φταίνε οι παραπάνω πίτσες και μακαρονάδες που τρώει στο ιταλικό εστιατόρια του μπαμπά της για να μην ξεχνάει και την καταγωγή της.

Η 25χρονη περφόρμερ πήρε ξαφνικά 11 κιλά, όχι δεν είναι έγκυος όπως οι περισσότερες ποπ σταρ πια κι έχει εξοργίσει την εταιρία της που μάτια προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει στη δίαιτα της κι έχουν παραγγείλει καινούρια κουστούμια για την υπόλοιπη περιοδεία της. "Ευχαριστώ τους θαυμαστές μου που με αγαπάνε ό,τι και να γίνει και γνωρίζουν το νόημα της πραγματικής ομορφιάς. Σας αγαπώ πολύ." έγραψε η Γκάγκα στους 29 εκατομμύρια followers της στο twitter.

Στη συνέχεια πόσταρε μία φωτογραφία της Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe) και την αφιέρωσε σε όλα τα κορίτσια που πιστεύουν ότι είναι άσχημες επειδή δε φοράνε 0 νούμερο κι έγραψε χαρακτηριστικά πως «η κοινωνία είναι η άσχημη». Χμμ…

Κ.Π