Sentimientos Flamenco Grupo και Vicente Gelo στο Ρυθμός Stage

27.09.2012
Η Ισαβέλλα Γαλαίου και ο Δημήτρης Κουκουλιτάκης παρουσιάζουν το Sentimientos Flamenco Grupo και για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή Vicente Gelo.

Η Ισαβέλλα Γαλαίου και ο Δημήτρης Κουκουλιτάκης παρουσιάζουν την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου το Sentimientos Flamenco Grupo και για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή Vicente Gelo.

Η Ισαβέλλα Γαλαίου, η Ελληνίδα χορεύτρια του φλαμένκο, με τον εξαιρετικά δυναμικό χορό της, καταφέρνει με μεγάλη ευκολία να δημιουργήσει γύρω της μια ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη και πλημμυρισμένη από δυνατά και αληθινά συναισθήματα.

Ο καταξιωμένος κιθαρίστας Δημήτρης Κουκουλιτάκης,εντυπωσιάζει με τις υπέροχες φαλσέτες του και την ανεπανάληπτη τεχνική του στην φλαμένκο κιθάρα.

Kαι οι δύο μαζί, έχοντας παρέα τον μόνιμο συνεργάτη τους, τον εξαιρετικό κρουστό από το Περού Pedro Fabian, σας παρουσιάζουν το συγκρότημα τους Sentimientos Flamenco Grupo με στόχο να σας παρασύρουν στις γειτονιές των τσιγγάνων της Ανδαλουσίας, εκεί που επιβιώνει το αυθεντικό φλαμένκο, αλλά και στα πιο απόκρυφα σας συναισθήματα.

Προσκεκλημένος τραγουδιστής του συγκροτήματος είναι ο Vicente Gelo από την Σεβίλλη, ένα φαινόμενο της σημερινής εποχής στην Ανδαλουσία, έχοντας ήδη παγκόσμια καριέρα και για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Η φωνή του καθηλώνει με το εύρος της, τους χρωματισμούς και τους μοναδικούς λαρυγγισμούς της.

Μια βραδιά αυθεντικού φλαμένκο από καταξιωμένους καλλιτέχνες που θα μας μείνει αξέχαστη!

Χορογραφίες - Επιμέλεια Παράστασης: Ισαβέλλα Γαλαίου

Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Κουκουλιτάκης

Χορεύουν επίσης η Γεωργία Ξανθάκη και η Φαίδρα Αριστοπούλου

Info
Που: Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Πότε: Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Οκτωβρίου

Τηλέφωνο: 210 9750060

www.rythmos-stage.gr

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12 € (με μπύρα ή κρασί)