Ο Λιλ Γουέιν έσπασε το ρεκόρ του Έλβις!

28.09.2012
Ο 29χρονος ράπερ είναι πια ο μοναδικός άντρας καλλιτέχνης με τα περισσότερα τραγούδια που έχουν περάσει από το Billboard Hot 100 chart διαλύοντας το μονοπώλιο του Έλβις Πρίσλει.

Την Πέμπτη έχει γενέθλια και σίγουρα είναι από τα καλύτερα δώρα για να κλείσει τα 30 του χρόνια πανηγυρικά. Ο Λιλ Γουέιν (Lil Wayne) είναι από τους πιο εμπορικούς ράπερ αυτή τη στιγμή και ταυτόχρονα αντιπαθής σε πολλού, έχει απίστευτα μεγάλο κοινό και δε λέει να σταματήσει να προκαλεί μάχες με τους υπόλοιπους του mainstream γκέτου.

O 29χρονος ράπερ είναι τώρα στο νούμερο 82 του Billboard Hot 100 chart με το "Celebration" στο οποίο ραπάρει μαζί με τους Κρις Μπράουν (Chris Brown), Τάιγκα (Tyga), Γουίζ Καλίφα (Wiz Khalifa), Game και γράφει χιπ χοπ αλλά και rock n roll ιστορία. Προς έκπληξη αρκετών, έχει πλέον κι επίσημα τις περισσότερες επισκέψεις στο συγκεκριμένο chart μετρώντας συνολικά 109 τραγούδια, από τα οποία τα 42 είναι σόλο στο μικρόφωνο και στα 67 συμμετέχει μαζί με άλλους.

Κάπως έτσι σπάει το απίστευτο ρεκόρ του Έλβις Πρίσλει (Elvis Presley) ο οποίος ήταν μέχρι τώρα ο μόνος άντρας τραγουδιστής με τα περισσότερα κομμάτια (108) ,μένοντας 45 χρόνια και δύο μήνες αλλά με τη διαφορά πως σε όλα τραγουδούσε αποκλειστικά εκείνος.

Αναλυτικά η χρυσή λίστα με τους πιο συχνούς επισκέπτες το Billboard Hot 100:
204, "Glee" Cast

109, Λιλ Γουέιν (Lil Wayne)

108, Έλβις Πρίσλει (Elvis Presley)

91, Τζέιμς Μπράουν (James Brown)

74, Ρέι Τσαρλς (Ray Charles)

73, Αρίθα Φράνκλιν (Aretha Franklin)

71, Τhe Beatles

71, Τζέι Ζ (Jay-Z)


67, Έλτον Τζον (Elton John)

63, Στίβι Γουόντερ (Stevie Wonder)

Κ.Π