O Μπίμπερ έκανε εμετό επί σκηνής!

01.10.2012
Η πρώτη συναυλάι της περιοδείας του 18χρονου τραγουδιστή είχε κάποιο δυσάρεστο απρόοπτο...

Την προηγούμενη βδομάδα είχαμε πει για την Ριάνα (Rihanna) που έκανε εμετό ενώ ήταν σ’ ένα κλαμπ, η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) το κάνει τις περισσότερες φορές λίγο πριν βγει στη σκηνή και τώρα ήρθε η ώρα για τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) να ζήσει την άσχημη εμπειρία πάνω στη σκηνή κιόλας.

Ο 18χρονος περφόρμερ στην πρώτη συναυλία της Believer περιοδείας του στην Αριζόνα μόλις βγήκε να τραγουδήσει το Out of town girl, είπε τους πρώτους στίχους και ξαφνικά γύρισε πλάτη στο κοινό, άρχισε να κάνει εμετό κι έτρεξε προς τα παρασκήνια.

The show must go on. Μετά από λίγο, κι ενώ ακούγονταν playback η φωνή του, βγήκε και πάλι μπροστά στο κοινό, το σόου συνεχίστηκε κανονικά κι όταν κάποια στιγμή φώναξε στους φαν «Με αγαπάτε ακόμα κι αν ξερνάω πάνω στη σκηνή;» όλοι τον χειροκρότησαν και του φώναζαν πόσο τον λατρεύουν( οι γνωστές bieber φανατικές) .

Απ’ ότι αποκάλυψε αργότερα στο twitter, ο λόγος που το έπαθε αυτό ήταν η μεγάλη ποσότητα γάλατος που ήπιε όταν ετοιμαζόταν για το live και ποστάροντας μία φωτογραφία από το κρεβάτι του πρόσθεσε πως ήταν μια φοβερή βραδιά κι αναρρώνει για το επόμενο σόου. Κι επειδή οι haters του είναι πολλοί γράφτηκαν διάφορα σχόλια κάτω από το βίντεο όπως το ότι " η ίδια του η μουσική τον αρρωσταίνει" , "κι εμείς έτσι νιώθουν όταν τον ακούμε να τραγουδάει" και άλλα παρόμοια τα οποία μάλλον δε θα ήθελε να τα δει.

Κ.Π