Ο Τζορτζ Μάικλ ακυρώνει συναυλίες πάλι για λόγους υγείας

01.10.2012
Ο 49χρονος τραγουδιστής αναγκάστηκε να ματαιώσει τις ζωντανές εμφανίσεις στην Αυστραλία γιατί η πνευμονία απ' ότι φαίνεται οι συνέπειες της πνευμονίας του δεν είναι και τόσο ευχάριστες.

Ο Τζορτζ Μάικλ(George Michael) πριν ένα χρόνο πέρασε μία πολύ δύσκολη περιπέτεια υγείας μένοντας στο νοσοκομείο πολύ καιρό λόγω βαριάς πνευμονίας και παραλίγο να μην τα καταφέρει να μείνει στη ζωή. Τελικά ευτυχώς πήρε εξιτήριο κι ανάρρωσε, έβγαλε καινούριο τραγούδι ("White light") εμπνευσμένο από την ασθένεια του και το τραγούδησε στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Μετά τις αρνητικές αντιδράσεις γιατί πολλοί περίμεναν να πει κάποια παλιά επιτυχία του στη διοργάνωση, ο 49χρονος τραγουδιστής έφτιαξε το πρόγραμμα της περιοδείας του στην Αυστραλία αλλά αναγκάστηκε να την ακυρώσει εξαιτίας του ψυχολογικού τραύματος που του άφησε η πνευμονία και δεν ακολούθησε επακριβώς τις συμβουλές των γιατρών. Ένιωσε υπερβολική ένταση και άγχος κάτι που δεν είναι εύκολο να το διαχειριστεί τη συγκεκριμένη περίοδο και δεν του κάνει καόλου καλό που δεν έχει ξεκουραστεί όσο έπρεπε.

"Με στεναχώρησε πολύ που ακύρωσα τις συναυλίες Από τότε που η αρρώστια έλαβε τέλος, προσπάθησα να ξεπεράσω το τραύμα το οποίο με προειδοποίησαν οι γιατροί πως θα βιώσω. Μου είχαν πει ότι θα πρέπει να ξεκουραστώ πλήρως και να περάσω μία περίοδο μετατραυματικής θεραπείας". Νόμιζα (λάθος μου) ότι το να φτιάξω μουσική και να βγω στο κοινό να τραγουδήσω θα ήταν μια καλή θεραπεία. Δυστυχώς, υποτίμησα το πόσο δύσκολη χρονιά θα μπορούσε να είναι." έγραψε ο απογοητευμένος Μάικλ στο site του μετά τις ακυρώσεις των συναυλιών του.

Κ.Π