Επίσημα κορίτσι του Τζέιμς Μποντ η Αντέλ: Ακούστε το τραγούδι!

02.10.2012
Η 24χρονη χιλιοβραβευμένη Αγγλίδα επιβεβαίωσε πως βρέθηκε στο στούντιο για να εκτελέσει την αποστολή για το τραγούδι του 007.

My name is Adele. Adele σκέτο. Τότε λέγαμε πως οι πράκτορες του 007 είχαν κάνει πρόταση στην Αντέλ (Adele) για να γράψει το τραγούδι της καινούριας ταινίας του Τζέιμς Μποντ (James Bond) και πως είχε μπει μυστικά στο στούντιο για να εκτελέσει την επικίνδυνη αποστολή. Τώρα επιβεβαιώθηκε και στα χαρτιά μετά από το ποστάρισμα μιας φωτογραφίας της 24χρονης τραγουδίστριας από το στούντιο που δείχνει μυστικά έγγραφα του κομματιού με όλους συντελεστές.

Για κάποιες ώρες διέρρευσε στο ίντερνετ ένα απόσπασμα αλλά το διέγραψαν από παντού. Ηχογραφήθηκε στα περιβόητα Abbey Road Studios του Λονδίνου, συμμετέχει ορχήστρα 77 μουσικών, συνθέτες είναι οι Άντκινς και Πολ Επγουορθ (Adkins και Paul Epworth) οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για το Rolling in the deep, και ο Τζέι Έι Σ Ρέντφορντ(J.A.C. Redford) δίπλα τους είναι γνωστός κινηματογραφικός συνθέτης και μαέστρος κι είναι πίσω από τις μουσικές του "The amazing Spiderman", "Avatar" και "Wall E" μεταξύ άλλων.

“Αρχικά ήμουν λίγο διστακτική στο να συμμετέχω στο theme του Skyfall γιατί η προσοχή όλων και η πίεση είναι μεγαλύτερη όταν πρόκειται για ένα τραγούδι του Μποντ. Μετά είχε πολύ πλάκα η διαδικασία του γραψίματος του κομματιού, ήταν κάτι που δεν έχω κάνει και αυτό το έκανε συναρπαστικό. Όταν ηχογραφήσαμε τις μελωδίες ήταν μία από τις πιο υπερήφανες στιγμές της ζωής μου.” ανέφερε η Αντέλ για το κομμάτι που θα κυκλοφορήσει 5 Οκτωβρίου.

Το Skyfall η καινούριας περιπέτειας του πράκτορα που έχει μανία με το μαρτίνι και τις ωραίες γυναίκες είναι πιο ιδιαίτερη περίπτωση γιατί γιορτάζουν τα 50 χρόνια του οπότε η έξοδος της στις 5 Οκτωβρίου θα έχει έναν επετειακό και πανηγυρικό χαρακτήρα.

UPDATE: Μόλις βγήκε preview του τραγουδιού και είναι από τα καλύτερα Bondικά μουσικά θέματα μέχρι τώρα. Πάτα play παραπάνω...

Κ.Π