Tέλος για τους Foo Fighters;

02.10.2012
Ύστερα από την τελευταία εμφάνιση της περιοδείας τους στη Νέα Υόρκη, όλοι έμειναν με την εντύπωση πως το γκρουπ θα διαλυθεί. Όμως άλλο εννούσε ο Γκρολ...

Οι Foo Fighters έβγαλαν τον περσινό Απρίλιο έναν από τους καλύτερους και πιο πορωτικούς δίσκους τους (Wasting Light), έκαναν μία μεγάλη περιοδεία για την προώθηση του και στην τελευταία συναυλία τους στη Central Park πάγωσαν τα moshing pits και τους 60.000 που ήταν στο κοινό.

«Αυτό ήταν. Δεν θα κάνουμε άλλα lives. Σήμερα βγήκαμε έξω και παίξαμε όσα περισσότερα τραγούδια μπορούσαμε γιατί ειλικρινά, δεν ξέρω πότε θα το ξανακάνουμε. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για χορό." Είπε στο μικρόφωνο ο Ντέιβ Γκρολ (Dave Grohl) πριν τραγουδήσει το τελευταίο κομμάτι της βραδιάς, Everlong και όλοι πίστεψαν ότι κάπως έτσι ανακοίνωσε τη διάλυση της μπάντας.

Δημιουργήθηκε γενικά ένας ντόρος γύρω από το συγκρότημα μετά η δήλωση του frontman τους με τον καθένα να λέει διάφορα σενάρια αλλά ο εκπρόσωπος τους έβαλε τα πράγαμτα στη θέση τους και τόνισε πως οι Foo δεν διαλύονται και απλά θα κάνουν ένα διάλειμμα από την εξαντλητική τουρνέ τους. Ακόμα κι αν ίσχυε κάτι τέτοιο, ο Γκρολ έτσι κι αλλιώς εκτός του ότι ετοιμάζει το το ντοκιμαντέρ του Sound City, είναι έτσι κι αλλιώς πολυάσχολος οπότε δεν θα τον χάναμε έτσι έυκολα.

Κ.Π