Αρχισαν οι κατινιές μεταξύ Μινάζ και Κάρεϊ στο Idol

03.10.2012
Δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά οι οντισιόν στο American Idol αφού οι δύο κριτές άρχισαν από τώρα να τσακώνονται αγρίως.

Είχε φανεί από την αρχή πως δεν τις χωράει και τις δύο αυτό το πάνελ αλλά οι παραγωγοί σκέφτηκαν τα εκατομμύρια νούμερα που θα εμφανίζονται στους τηλεοπτικούς μετρητές του καναλιού και αποφάσισαν να της βάλουν τη μία δίπλα στην άλλη για να ξεκινήσει το πραγματικό σόου.

Είχαμε πει τις προάλλες πως η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) δεν ήθελε ούτε γι’ αστείο να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τη Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) και πως όταν έμαθε πως τελικά συμφώνησε με τους υπευθύνους του American Idol να είναι μία από τους κριτές, έγινε έξαλλη. Δεν την άκουσε κανείς φυσικά γιατί πρόκειται για την αρένα της τηλεόρασης και άρχισαν τα όργανα από τις πρώτες οντισιόν των διαγωνιζόμενων.

Διέρρευσε στο ίντερνετ ένα βίντεο όπου οι δυο τους βρίζονται με αφορμή τη διαφωνία τους για την ερμηνεία κάποιου υποψηφίου και η ατμόσφαιρα ήταν τόσο τεταμένη που σταμάτησαν τη διαδικασία για να συνεχίσουν το βράδυ.

Όλα άρχισαν όταν η 29χρονη ράπερ έκανε την κριτική της , η Μαράια επενέβαινε με δικές της παρατηρήσεις και η Μινάζ ύψωνε περισσότερο τον τόνο της φωνής της για να επιβάλει την άποψη της οπότε επικράτησε ένα άσχημο κλίμα.

"Οι κοπέλες απλά δεν συμπαθιούνταi" είπε μια πηγή στο TMZ ενώ κάποιος άλλος δήλωσε στο Mouthtoears.com πως η Νίκι έφυγε από το πλατό γιατί η Κάρεϊ συνέχιζε να της «την λέει». Στο βίντεο ακούγεται η Κάρει να χαρακτηρίζει την συνάδελφο της σκύλα και η δεύτερη ανέφερε πως έχει βαρεθεί την γ******* μεγαλειότητα της 43χρονης τραγουδίστριας αλλά δεν ακούγεται καλά η απάντηση της διπλανής της η οποία είχε πει πως η Μινάζ θα μετατρέψει το Idol σε “freak show”.

Η παραγωγή έχει αρχίσει να ανησυχεί για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους όταν ξεκινήσουν κανονικά οι εκπομπές και κάποιος μέσα από την παραγωγή αποκάλυψε πως "Η Μαράια θέλει ένα ζωντανούς κι εποικοδομητικούς κριτές και θεωρεί πως η Μινάζ θα αποσπά την προσοχή με την προκλητική συμπεριφορά της."

Κ.Π