Υπο στενή παρακολούθηση 24ώρες το 24ωρο η Μπρίτνεϊ

03.10.2012
H 31χρονη τραγουδίστρια δεν έχει ούτε δικό της κινήτο ούτε σερφάρει ελεύθερα στο ίντερνετ για να μην επιστρέψει στην σκοτεινή περίοδο του 2008...

Τίποτα δεν έχει τελειώσει για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) όσον αφορά την εύθραυστη και κρίσιμη ψυχολογική της κατάσταση κι όσο κι αν φαίνεται πως έχει επανέλθει, είναι υπό διαρκή έλεγχο 24 ώρες το 24ωρο. H προσωπική της ζωή φοράει στενό κορσέ και δεν υπάρχουν ιδιωτικές στιγμές για την ποπάδικη σταρ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις κάποιου στενού συνεργάτη της, η οικογένεια της και ο μάνατζερ της δεν της επιτρέπουν να έχει δικό της κινητό και πρόσβαση στο ίντερνετ για να μην διαβάζει αρνητικές κριτικές και να είναι σ’ επαφή με άτομα όπως ο πρώην μάνατζερ της Σαμ Λουτφαι (Sam Lutfi) γιατί μπορεί να πάθει νευρικό κλονισμό πολύ εύκολα.

“Ο πατέρας της Τζέιμι (Jamie) και ο αρραβωνιαστικός της Τζέισον (Jason) θέλουν να είναι σίγουροι ότι ο Σαμ Λουτφαι δε θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της. Η Μπρίτνεϊ και ο Τζέισον μοιράζονται το ίδιο κινητό ώστε νε ελέγχουν ποιος την καλεί. Όλα αυτά γίνονται για το καλό της κι επειδή την αγαπούν.” ανέφερε η ανώνυμη πηγή στο Radar Online. Η 31χρονη τραγουδίστρια συνεχίζει να είναι κριτής στο X- Factor και ο αγαπημένος της είναι συνέχεια μαζί της σε όλα τα γυρίσματα παρακολουθώντας κάθε κίνηση της.

Κ.Π