Stop the press: Η γυμνή Ριάνα δεν αρέσει σε κανέναν

12.10.2012
Η 24χρονη τραγουδίστρια τα πέταξε πάλι αλλά όλοι την κοιτάνε με ανεβασμένη την πίεση(και τη μικρή και τη μεγάλη).

Τα αποκαλυπτήρια του εξωφύλλου του καινούριου άλμπουμ της Ριάνα (Rihanna), "Unapologetic", προκάλεσαν περισσότερα νεύρα και λιγότερα likes με κάποια sites να καλούν μέχρι και ψυχολόγο να αναλύσει τη φωτογραφία. Η 24χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για νιοστή φορά γυμνή μ’ ένα τατουάζ παραπάνω πλέον ,με τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) πάλι στο κρεβάτι της και γράφοντας σκόρπιες λέξεις στο σώμα της(δεν καταλαβαίνεις πως λέγεται ο δίσκος). Ξεκίνα να σημειώνεις ατάκες γιατί έχει πέσει περισσότερη ανάλυση κι από τη Τζοκόντα.

“Για το artwork του έβδομου άλμπουμ της, η Ριάνα έψαξε το κινητό της, βρήκε μία γυμνή πόζα που είχε στείλει στην ομάδα της Young Money (σ.σ εταιρία του Λιλ Γουέιν) όταν ο Beezy Κρις δεν κοιτούσε και μετά τη ζωγράφισε μεθυσμένη. Στη συνέχεια την έστειλε στην Def Jam με το μικρό μήνυμα «Jst use dis #phuckyall #getmuny’.” έγραψαν στο Prophet blog εμφανώς νευριασμένοι.

Σειρά είχε το E! Online που ανέφερε με υποτιθέμενο ενθουσιασμό «Έκπληξη, έκπληξη! Η Ριάνα τα πέταξε πάλι!», στο Entertainment Weekly φώναξαν απλά «Της κοπέλας της αρέσει να είναι απασχολημένη με κάτι συνέχεια» ενώ το The Source συμπλήρωσε ότι η Ριάνα δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τα charts αφού είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τον έβδομο δίσκο της σε εφτά χρόνια, κάτι που πρέπει να το σκεφτούμε λίγο καλύτερα τι σημαίνει.

Στους Los Angeles Times παρατήρησαν πως με αυτό τον τίτλο και το εξώφυλλο συνεχίζει να κεπουλάει την προσωπική της ζωή χωρίς να εξηγεί και πολλά με τον τίτλο να υπαινίσσεται αυτονομία και το σημαδεμένο της σώμα να εντάσσεται από την Riot Grrl εποχή.

«Το Unapologetic είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα σ’ αυτούς τους ανθρώπους που τολμάνε να την κριτικάρουν λέγοντας πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Κρις Μπράουν και γύρισε σ’ αυτόν. Υποσυνείδητα, αυτό που πραγματικά σημαίνει είναι πως ο Μπράουν δεν απολογείται που την έδειρε! Είναι πραγματικά λυπηρό και ηλίθιο για εκείνη να στέλνει αυτό το μήνυμα στους φανς της γιατί είναι σα να τους λέει πως είναι κουλ να είσαι με κάποιον που σε κακοποιεί.» εξήγησε ένας ψυχολόγος στο Hollywoodlife. Να κεράσουμε ένα ντιβάνι Ριάνα;

Κ.Π