Η Μπιγιονσέ στο μεγαλύτερο σόου του πλανήτη!

17.10.2012
H 31χρονη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε πως θα εμφανιστεί στο event με την μεγαλύτερη τηλεθέαση...

Φέτος το ημίχρονο του Super Bowl με τη Μαντόνα (Madonna) και τους φίλους τα MIA(παρέα με το middle finger της), Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj), Σι Λο Γκριν (Cee Lo Green) και LMFAO στη σκηνή είχε όμηρους 167 εκατομμύρια τηλεθεατές και ήταν από τις μεγαλύτερες υπερπαραγωγές που έχουν γίνει στο στάδιο.

Η αντίστροφη μέτρηση για την εμφάνιση του 2013 στο Mercendes- Benz Superdome ξεκίνησε από σήμερα χωρίς πολλά λόγια μετά από την φωτογραφία της Μπιγιονσέ (Beyonce) στο Tumblr , η οποία είχε γραμμένα στα μάγουλα της στην ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου 2013.

Διέρρευσε ήδη πως το σόου θα είναι κάπως σαν οικογενειακή υπόθεση αφού απ ότι λένε τα πρώτα νέα θα έχει καλεσμένους τους Τζέι Ζ (Jay Z) και τις Destiny’s Clild και τώρα καταλαβαίνουμε ποιες είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που την ανάγκασαν ν' απορρίψει την πρόταση του Κλιντ ίστγουντ (Clint Eastwood) και το πρότζεκτ του A star is born.

Το Super Bowl είναι για τους Αμερικάνους ένα από το πιο πολυαναμενόμενα events και στο ιερό ημίχρονο του έχουν τραγουδήσει ονόματα όπως ο Prince, Πολ Μακ Κάρτνει (Paul MacCartney), Μπρους Σπρινγκστιν (Bruce Springsteen) και όπως καταλαβαίνεις δεν αφήνουν την οθόνη για διάλειμμα για μπέργκερς και XL Coca cola...

Κ.Π