Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η καρκινοπαθής φαν

17.10.2012
Μια θαυμάστριά του που πάσχει από καρκίνο επισκέφτηκε ο νεαρός Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στον Καναδά.

Μια θαυμάστριά του που πάσχει από καρκίνο επισκέφτηκε ο νεαρός Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στον Καναδά. Ο 18χρονος καλλιτέχνης είχε προγραμματίσει μια εμφάνιση στο Έντμοντον (Edmonton) του Καναδά όταν δέχθηκε το αίτημα μιας φαν του.

Η Τζοάνα Αντούν (Joana Antunes) έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του Τζάστιν στο Facebook ότι η φίλη της Κρίσταλ Άμπερ Μοντγκόμερι (Crystal Amber Montgomery) που έπασχε από καρκίνο ήθελε πολύ να τον δει.

Η 18χρονη Κρίσταλ είναι η νεότερη ασθενής στο Ινστιτούτο Κρος Κάνσερ του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα στο Έντμοντον που ειδικεύεται στον καρκίνο. Η 18χρονη αγαπάει πολύ τα τραγούδια του και ήθελε να τον δει από κοντά.

Η Τζοάνα άφησε ένα μήνυμα στο Facebook όπου ανέφερε ότι η φίλη της Κρίσταλ ακολουθεί τη μουσική του Μπίμπερ από τότε που ήταν γνωστός μόνο μέσω YouTube και είχε μάλιστα μια αφίσα του στο δωμάτιό της στο νοσοκομείο. Η Κρίσταλ δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί στη συναυλία του Μπίμπερ όπως θα ήθελε καθώς ήταν πολύ άρρωστη για να σηκωθεί από το κρεββάτι.

“Το ξέρω ότι είναι σχεδόν αδύνατον, αλλά εσύ είσαι από αυτούς που μας λένε να ελπίζουμε. Γι’αυτό κι εγώ ελπίζω” έγραψε η Τζοάνα στο λογαριασμό του Τζάστιν ελπίζοντας ότι εκείνος θα επισκεφτεί τη φίλη της στο νοσοκομείο.

Το αίτημα απέκτησε αμέσως δημοσιότητα με δεκάδες χρήστες στο Twitter να μοιράζονται τη χάρη που ζήτησαν οι κοπέλες από το Μπίμπερ. Έτσι ο Τζάστιν πέρασε από το νοσοκομείο για να δει τη νεαρή θαυμάστριά του.

Ο ποπ σταρ έβγαλε πολλές φωτογραφίες με την κοπέλα και τις ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ενώ ευχαρίστησε τους φαν του που του δείχνουν το σωστό δρόμο.

Η Τζοάνα άφησε κι αυτή μηνύματα στο λογαριασμό της στο Twitter όπου αναφέρει ότι ο Τζάστιν “είναι μια έμπνευση” για εκείνη και ότι “αν και είναι σούπερ σταρ, θέλει τόσο πολύ να βοηθήσει τους άλλους ανθρώπους”.

Τελικά οι δύο φίλες πήγαν και στη συναυλία του Τζάστιν Μπίμπερ και μάλιστα ο τραγουδιστής πέρασε από τις θέσεις που καθόντουσαν οι δύο κοπέλες για να σιγουρευτεί ότι είναι καλά. Η κίνηση αυτή του Τζάστιν Μπίμπερ απέσπασε πολλά μηνύματα συμπαράστασης και θαυμασμού τόσο για τον τραγουδιστή όσο και για την κοπέλα που δίνει τη δική της δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Σ.Κ.