Mέλος των One Direction υποστήριξε τον Μπράουν και του επιτέθηκαν!

18.10.2012
Ο 17χρονος ποπ σταρ των One Direction δεν προλάβαινε τα αρνητικά σχόλια για το στάτους του στο twitter...

Ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) για πολλούς συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο μισητούς τύπους της μουσικής παρ’ όλο που όπως όλα δείχνουν η Ριάνα (Rihanna) τον συγχώρεσε, είναι πάλι μαζί του και έχει αφήσει πίσω της εκείνη την ημέρα που σόκαρε όλους τους φίλους της και μη με τη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει μετά τον ξυλοδαρμό της.

Ο Ζαιν Μάλικ (Zayn Malik), μέλος των One Direction κι ένας από την χρυσή ποπάδικη πεντάδα που σίγουρα ένας απ’ αυτούς που θα έχει σόλο συνέχεια αν κάποια στιγμή η μπάντα διαλυθεί, είναι μεγάλος φαν του 23χρονου rnb σταρ κι όταν έγραψε στο twitter πως του αρέσει το καινούριο τραγούδι του Μπράουν, δέχτηκε αμέσως επίθεση.

Το στάτους του “To Don’t judge me” είναι μεγάλο κομμάτι και μ’ αρέσει πολύ» το έκαναν retweet 40.000 followers και το έβαλαν στα αγαπημένα τους 30.000 φορές αλλά πολλοί δεν έγραψαν και τα καλύτερα σχόλια. "Τι θα λεγες να παρατήσεις τον Μπράουν και ν’ ακούς περισσότερο Φρανκ Όσιαν (Frank Ocean)" του έγραψε ένας ενώ κάποιος άλλος σχολίασε «Ο Κρις Μπράουν με κάνει να συνειδητοποιώ πως όσο χάλια και να τα κάνω, θα συγχωρεθώ αν βάψω τα μαλλιά μου ξανθά και κάνω 100 τατουάζ»

Κ.Π