Ποτέ δεν είναι αργά: Ο Ντρέικ και το απολυτήριο στα 25

18.10.2012
Ο γνωστό ράπερ κατάφερε και αποφοίτησε επίσημα από το Λύκειο λίγα χρόνια αργότερα και το μοιράστηκε με όλους στο twitter

Όταν ήταν 15 χρονών, εγκατέλειψε το σχολείο λόγω του ρόλου που του πρόφεραν στην τηλεοπτική σειρά Degrassi: The Next Generation η οποία προβαλλόταν στην Καναδική τηλεόραση και ήταν σαν λύση ανάγκης αφού η οικογένεια του ήταν πολύ φτωχή.

Αν και ο μισθός του ήταν χαμηλότερος κι απ’ αυτόν ενός δασκάλου δε μπορούσε να ζητάει πολυτέλειες και παραπάνω λεφτά γιατί έπρεπε να φροντίσει την άρρωστη μητέρα του κα να βοηθήσει την οικογένεια του.

Αυτό δεν είναι σενάριο ταινίας του Νίκου Ξανθόπουλου αλλά η ιστορία του Ντρέικ (Drake) ο οποίος τώρα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ράπερ, έχει πουλήσει πάνω από πέντε εκατομμύρια δίσκους και η τελευταία του περιοδεία είχε κέρδη το ταπεινό ποσό των 42 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το μόνο που του έλειπε ήταν το απολυτήριο Λυκείου που δεν κατάφερε να πάρει ποτέ και ο 25χρονος τραγουδιστής το απέκτησε τώρα ύστερα από προετοιμασία 5 μηνών με τον καθηγητή του. «Είναι ένα από τα πιο συγκλονιστικά συναιοσθήματα της ζωής μου.Σήμερα αποφοόιτησα από το Λύκειο. Πέτυχα 97% στο τελικό διαγώνισμα και 88% στο μάθημα.» έγραψε μες στον ενθουσιασμό στο twitter. Ποτέ δεν είναι αργά…

K.Π