Δίσκοι τέλος για την Αντέλ! (προς το παρόν)

18.10.2012
Φωνή που παράγει χρυσό έχει η Αντέλ (Adele) σύμφωνα με τη δισκογραφική της εταιρεία.

Φωνή που παράγει χρυσό έχει η Αντέλ (Adele) σύμφωνα με τη δισκογραφική της εταιρεία. Αν και το τελευταίο της τραγούδι για λογαριασμό της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ (James Bond) έσπασε πάλι κάθε ρεκόρ, ωστόσο δεν αναμένονται άλλα τραγούδια για αρκετό διάστημα όπως δήλωσε η δισκογραφική XL.

Τα άσχημα νέα έρχονται από ένα δημοσίευμα των Νιου Γιορκ Τάιμς που αναφέρεται στις δηλώσεις της δισκογραφικής εταιρεία της Αντέλ. Η δισκογραφική αναφέρει ότι δεν υπάρχουν σχέδια για επόμενο δίσκο από την Αντέλ και μάλλον θα περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι την κυκλοφορία νέας δουλειάς.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι τα κέρδη της XL για το 2011 έφτασαν τα 67 εκατομμύρια δολάρια από τα συνολικά 181 εκατομμύρια δολάρια έσοδα που είχε η εταιρεία.

Η εταιρεία είδε τα ταμεία της να φουσκώνουν κατά 400% σε σχέση με το 2010 όταν τα έσοδά της ήταν μόλις 36 εκατομμύρια δολάρια. Το 2011 ήταν μια εξαιρετική χρονιά τόσο για την Αντέλ όσο και για τη δισκογραφική της εταιρεία καθώς το νέο της άλμπουμ έσπασε κάθε ρεκόρ.

Η εταιρεία τώρα προβληματίζεται για τα έσοδά της το επόμενο διάστημα και ανησυχεί ιδιαίτερα που η Αντέλ δεν θα βγάλει νέο δίσκο για τον επόμενο ή και το μεθεπόμενο χρόνο.

“Μπορεί να αργήσει για αρκετά χρόνια το νέο άλμπουμ της Αντέλ και είναι αδύνατον να προβλέψουμε από τώρα τις πωλήσεις και τα κέρδη που θα σημειώσει” δήλωσε εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρείας στην εφημερίδα.

Το 2012 θα είναι άλλη μια καλή χρονιά τόσο για την Αντέλ όσο και για τη δισκογραφική της εταιρεία καθώς η τραγουδίστρια έχει ερμηνεύσει το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ. Η 24χρονη είναι η φωνή πίσω από το τραγούδι της ταινίας Σκάιφολ (Skyfall) που θα βγει στις αίθουσες την 1η Νοεμβρίου.

Μέσα σε μόλις 10 ώρες από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το τραγούδι σκαρφάλωσε στην κορυφή του iTunes σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στα περιβόητα Abbey Road Studios του Λονδίνου με ορχήστρα 77 μουσικών ενώ συνθέτες είναι οι Άντκινς και Πολ Επγουορθ (Adkins και Paul Epworth).

Η Αντέλ είχε δηλώσει “ήμουν διστακτική στο να συμμετέχω στο theme του Skyfall γιατί η προσοχή όλων και η πίεση είναι μεγαλύτερη όταν πρόκειται για ένα τραγούδι του Μποντ. Μετά είχε πολύ πλάκα η διαδικασία του γραψίματος του κομματιού, ήταν κάτι που δεν έχω κάνει και αυτό το έκανε συναρπαστικό. Όταν ηχογραφήσαμε τις μελωδίες ήταν μία από τις πιο υπερήφανες στιγμές της ζωής μου.”

Το "Skyfall" είναι η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ που συμπίπτει με τα 50 χρόνια του ήρωα.

Σ.Κ.