Ο PSY κάνει μαθήματα χορού στον Χιου Τζάκμαν

18.10.2012
Αν δεν έχετε μάθει ακόμα τις κινήσεις του Gangnam Style, του τραγουδιού του Νοτιοκορεάτη PSY που έχει κατακλείσει την υδρόγειο, τότε μάλλον είστε λίγο πίσω.

Αν δεν έχετε μάθει ακόμα τις κινήσεις του "Gangnam Style", του τραγουδιού του Νοτιοκορεάτη PSY που έχει κατακλείσει την υδρόγειο, τότε μάλλον είστε λίγο πίσω. Ο PSY αποδεικνύει ότι είναι μια μόδα που σαρώνει τα πάντα και ειδικά το Χόλιγουντ.

Ο Κορεάτης ράπερ έχει ήδη κερδίσει εκατομμύρια προβολές στο YouTube με το συγκεκριμένο τραγούδι και τώρα όλοι προσπαθούν να αντιγράψουν τις χαρακτηριστικές κινήσεις του βιντεοκλιπ του.

Μεταξύ των διάσημων που προσπάθησαν να αντιγράψουν τις κινήσεις του PSY είναι και ο διάσημος ηθοποιός Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman). Ο PSY επισκέφτηκε τα στούντιο όπου γυρίζεται το Wolverine για να δείξει στον ηθοποιό τις κινήσεις του.

Ο PSY έπιασε τον Τζάκμαν εν ώρα εργασίας κι έτσι ο 44χρονος ηθοποιός φορούσε τα αξεσουάρ που έχουν οι X-Men στην ταινία. Έτσι ο ίδιος φορούσε τις μεταλλικές λεπίδες ενώ ένα αντίστοιχο ζευγάρι φόρεσε και ο PSY.

Οι δύο άντρες έκαναν τις κινήσεις από τη χορογραφία του Gangman Style φορώντας τις μεγάλες μεταλλικές κατασκευές και το τελικό αποτέλεσμα είναι μάλλον επικίνδυνο για να επαναληφθεί στο σπίτι.

Φυσικά κατά τη διάρκεια της βραδιάς βγήκαν αρκετές φωτογραφίες και κάποιες από αυτές δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο.

Ο ηθοποιός έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter “Gangnam style με λεπίδες!!! Χαίρομαι που γνώρισα τον PSY”. Ο PSY από την πλευρά του έγραψε το λακωνικό “πέρασαν καλά”.

Ο Τζάκμαν δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που έμαθε τις κινήσεις του Gangnam style, έχουν προηγηθεί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) αλλά και η Έλεν Ντε Γκένερις (Ellen DeGeneris) στην εκπομπή της οποίας έγινε και η γνωριμία του PSY με τη Μπρίτνεϊ.

Ο Μπρίνεϊ μάλιστα προσπάθησε να κάνει την διάσημη χορογραφία όμως είχε πρόβλημα με τη στενή και μακριά φούστα της που δεν της επέτρεπε να κάνει τις κινήσεις του αλόγου που κάνει ο PSY στο βίντεο κλιπ του.

Το βίντεο κλιπ έχει συγκεντρώσει 144 εκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα στο YouTube και έχει γίνει το δημοφιλέστερο βίντεο που προβάλλεται σήμερα στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο.

Σ.Κ.