Σε σύμβουλο γάμου η Γκουέν Στεφάνι...

19.10.2012
Η 43χρονη τραγουδίστρια και ο σύζυγος της εδώ και καιρό αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στο γάμο τους με αποτέλεσμα να επισκεφτούν κάποιον ειδικό.

Είναι από τα ωραιότερα ζευγάρια στη μουσική βιομηχανία και από τους καλύτερους leaders συγκροτημάτων από τότε που οι Bush είχαν κολλήσει στ’ αυτιά μας το “Machinehead” και οι No Doubt το “Don’t’ Speak”, έχουν δηλώσει πολλές φορές πόσο αγαπημένοι είναι και σίγουρα δεν ανησυχούμε και καθόλου για τη μουσική παιδεία των γιων τους.

Όμως η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γάμος της με τον Γκάβιν Ροσντειλ (Gavin Rossdale) τώρα που και οι μπάντες τους έχουν επιστρέψει με καινούριους δίσκους και πολλές συναυλίες.

Μία ανώνυμη πηγή είχε πει στο περιοδικό Touch πως ήταν πολύ δεμένοι και περνούσαν πολύ καλά μαζί αλλά τα τελευταία δύο χρόνια, περνάνε όλο και λιγότερο χρόνο μαζί επειδή συνέχεια ταξιδεύουν για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η ρήξη μεταξύ τους ξεκίνησε από το φορτωμένο πρόγραμμα του Γκάβιν αφού η Γκουέν είχε αποσυρθεί για λίγο από τη μουσική και άρχισαν να δημιουργούνται προβλήματα στη σχέση τους.

«Μερικές φορές νιώθω σαν ανύπαντρη μητέρα που προσπαθεί να πετύχει στα πάντα. Έχω την αίσθησης ότι θα αποτυχαίνω συνέχεια και ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά» ομολόγησε στο γαλλικό περιοδικό Be recently η 43χρονη περφόρμερ.

Οι δυο τους αποφάσισαν να επισκεφτούν σύμβουλο γάμου για να βρουν κάποια λύση και απ’ ότι είπαν αυτόπτες μάρτυρες που τους είδαν να βγαίνουν από το γραφείο, ήταν πολύ αναστατωμένοι και φορτισμένοι.

Κ.Π