Εθισμένη στα ναρκωτικά η Μπρίτνεϊ σύμφωνα με πρώην μανατζέρ της

19.10.2012
Ένας πρώην μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς προχώρησε σε εκρηκτικές αποκαλύψεις για την τραγουδίστρια υποστηρίζοντας ότι ήταν κάποτε εθισμένη στα ναρκωτικά και μάλιστα έφτασε σε τέτοιο σημείο που ξύρισε το κεφάλι της για να αποφύγει έλεγχο ναρκωτικών.

Ένας πρώην μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) προχώρησε σε εκρηκτικές αποκαλύψεις για την τραγουδίστρια υποστηρίζοντας ότι ήταν κάποτε εθισμένη στα ναρκωτικά και μάλιστα έφτασε σε τέτοιο σημείο που ξύρισε το κεφάλι της για να αποφύγει έλεγχο ναρκωτικών.

Ο Τζόε Σκλίμερ (Joe Schleimer) , δικηγόρος του πρώην μάνατζερ Σαμ Λούτφι (Sam Loutfi) της Σπίαρς, οδήγησε την τραγουδίστρια στα δικαστήρια του Λος Άντζελες προχωρώντας σε μεγάλες αποκαλύψεις.

Ο πρώην μάνατζερ της τραγουδίστριας μηνύει την ίδια, τη μητέρα της Λίν και τον πατέρα της Τζέιμι για δυσφήμηση και αθέτηση του συμβολαίου.

“Της άρεσε να χρησιμοποιεί αμφεταμίνες. Ό, τι πήγε στραβά ήταν εξαιτίας αυτών των ναρκωτικών”, είπε ο ο δικηγόρος του μάνατζερ στο δικαστήριο υποστηρίζοντας ότι ο πρώην μάνατζέρ έγινε το εξιλαστήριο θύμα στην ψυχική κατάρρευση της τραγουδίστριας το 2008.

Ο μάνατζερ πίστευε ότι η Σπίαρς δεν θα πρέπει να εμφανιστεί στα MTV Awards 2007 καθώς ήταν υπέρβαρη και δεν είχε κάνει πρόβες. Ωστόσο, “η Μπρίτνεϊ δεν με άκουσε”. Η κακή απόδοση είχε ως αποτέλεσμα τη δριμύτατη κριτική ενώ στη συνέχεια η τραγουδίστρια έχασε τον έλεγχο σε μια σειρά από γεγονότα που την οδήγησαν στο νοσοκομείο και στα πλοκάμια της δικαιοσύνης.

Ο πρώην μάνατζερ διεκδικεί επίσης ένα μερίδιο από την περιουσία της τραγουδίστριας υποστηρίζοντας ότι είχε συμφωνία για να εργάζεται ως μάνατζερ της και να κερδίζει το 15% των κερδών της.

Ο μάνατζερ παραδέχθηκε ότι ήταν μια δύσκολη φάση της ζωής της που περιλαμβάνει φωτογραφίες της Σπίαρς με ξυρισμένο κεφάλι να κρύβεται πίσω από μια ομπρέλα για να μπει στο τζιπ της.

Ένα από τα αιτήματα του Λούτφι πριν ξεκινήσει να δουλεύει για τη Σπίαρς ήταν να μπουν σκυλιά της δίωξης ναρκωτικών και να ψάξουν το σπίτι της για ναρκωτικά καθώς ήθελε να σιγουρευτεί ότι δεν κάνει χρήση.

Το δικαστήριο δεν αναμένεται να ακούσει αυτοπροσώπως την άποψη της Σπίαρς η οποία παραμένει υπό την επίβλεψη του δικαστηρίου αλλά δεν θα καταθέσει απευθείας για την υπόθεση. Στο δικαστήριο όμως παρευρίσκονταν οι γονείς της οι οποίοι κρατούσαν σημειώσεις για όσα έλεγε ο πρώην μάνατζερ της κόρης τους.

Η μητέρα της Σπίαρς δεν κοίταξε τις φωτογραφίες που παρουσίασε ο πρώην μάνατζερ στο δικαστήριο. Αν και παραμένει υπό επιτήρηση, η Σπίαρς φαίνεται να έχει επιστρέψει στην κανονική της ζωή με ρόλο κριτή στο Αμερικάνικο X Factor ενώ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τζέισον Τράβικ (Jason Travick).

Το δικαστήριο θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σ.Κ.