Με γυμνή χορεύτρια στην τηλεόραση ο Ρόμπι!

19.10.2012
Μπορεί να είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού μόλις ενός μηνός, αλλά αυτό δεν σταματάει τον Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) από το να προκαλεί.

Μπορεί να είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού μόλις ενός μηνός, αλλά αυτό δεν σταματάει τον Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) από το να προκαλεί.

Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στην Ιταλική τηλεόραση μαζί με μια γυμνή χορεύτρια προκαλώντας τους τηλεθεατές και το κοινό. Αποδεικνύοντας ότι οι άγριες μέρες δεν έχουν μείνει πίσω του, ο τραγουδιστής κέρδισε το φθόνο αντρών και γυναικών παρέα με την όμορφη χορεύτρια.

Ήταν μια από τις πιο καυτές εμφανίσεις που έγινε στο σόου X Factor της Ιταλίας. Φορώντας μόνο ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά με μαύρο σκελετό και ημιδιάφανο εσώρουχο, η χορεύτρια χρησιμοποιούσε τα χέρια της για να κρύβει το γυμνό κορμί της καθώς ο 38χρονος Ρόμπι την περιτριγύριζε.

Ο Ρόμπι έφερνε γύρους γύρω από τη γυμνή χορεύτρια κοιτάζοντας κάθε σπιθαμή του κορμιού της πάνω στη σκηνή.

Ο Ρόμπι βρέθηκε στο Μιλάνο για να εμφανιστεί στο τηλεοπτικό σόου αλλά και να παρουσιάσει μια νέα φίρμα γυαλιών με το όνομα Φέρελ (Farrell). Η παρουσίαση των γυαλιών έγινε στο πολυκατάστημα Κόιν (Coin) στην Ιταλική πόλη.

Η παρουσία του σταρ προκάλεσε ντελίριο στους φαν του στην πόλη και πολλοί μαζεύτηκαν για να καλωσορίσουν τον τραγουδιστή στο ξενοδοχείο του.

Καθώς ο σταρ άνοιξε το παράθυρό του, οι φαν του πέταξαν παιχνίδια και άλλα αναμνηστικά.Ο Ρόμπι κατάφερε να πιάσει ένα κουκλάκι που προοριζόταν για την κόρη του προκαλώντας φρενίτιδα στους φίλους του.

Ο τραγουδιστής έκανε το πρώτο του παιδί στις 18 Σεπτεμβρίου 2012 μαζί με τη γυναίκα του Άιντα Φιλντ (Ayda Field).

Σύμφωνα με δηλώσεις του στη Βρετανική εφημερίδα “Σαν” (Sun) “δεν ήταν η πιο αρμονική γέννα καθώς ο ίδιος έκοψε τον ομφάλιο λώρο πριν ακόμα το μωρό βγει από την κοιλιά της μητέρας του κι έτσι το μωρό έγινε μπλε επειδή ο ομφάλιος λώρος τυλίχτηκε γύρω από το λαιμό του”.

Ο σταρ φωνάζει το μωρό Τέντι (Teddy) και όπως λέει χαρακτηριστικά, “η γέννησή του θα μπορούσε να είναι σκηνή από το έργο Άιντα ενάντια σε Πρεντέιτορ” (Ayda vs Predator), μια σκηνή θρίλερ που θέλει να ξεχάσει το συντομότερο.

Σ.Κ.