Γέννησε η Αντέλ και δέχεται απειλές για τη ζωή της...

22.10.2012
Κάποιοι δεν χάρηκαν και τόσο με τη γέννηση του γιου της Αντέλ και τουιτάρουν χοντροκομμένα αστεία...

It's a boy. Η Αντέλ (Adele) γέννησε το Σάββατο το πρώτο της παιδί και μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Σάιμον Κονέκι (Simon Konecki) τραγουδάνε πια τη μελωδία της ευτυχίας κι όχι στενάχωρα κομμάτια αλλά επικρατεί μια πολύ περίεργη κατάσταση στο twitter μετά τα χαρούμενα νέα γιατί τη μισούν περισσότεροι απ' όσοι νόμιζε.

Η 25χρονη τραγουδίστρια δέχεται απειλές για τη ζωή της από αρκετούς followers της οι οποίοι γράφουν στάτους όπως « Θα πάω στην Αγγλία και θα σκοτώσω εκείνη και το παιδί της», «Α Αντέλ γέννησε. Είναι χοντρό και ανάπηρο Lol. Απλά δολοφονείστε το.” Επίσης κάποιοι πρόσθεσαν πως δεν είχαν καταλάβει ότι είναι έγκυος λόγω των κιλών της και θα έγραφε περισσότερα κομμάτια αν ο γιος της πέθαινε.

Προς το παρόν εκείνη δεν έχει δώσει καμία σημασία στο τρολάρισμα και στα τόσο χοντροκομμένα και καθόλου αστεία σχόλια και σύμφωνα με φίλους είναι εξτασιασμένη από τον ερχομό του μωρού της και δέχεται άπειρα μέιλ με ευχές-ευχάριστες ελπίζουμε- από θαυμαστές της.

Προφανώς δε θα πατήσει το κόκκινο 007 χαλί στην πρεμιέρα της καινούρια ταινίας του Τζέιμς Μποντ (James Bond), Skyfall στο Λονδίνο που θα γίνει την Πέμπτη αφού δεν πρέπει να αφήσει μόνο το μωρό αλλά τουλάιχστον απολαμβάνει την τεράστια επιτυχία του ομώνυμου κομματιού από το σπίτι. Να τους ζήσει λοιπόν.

Κ.Π