Μπιγιονσέ και Τζέι Ζ στα δικαστήρια για την κόρη τους!

22.10.2012

Είναι και οι δύο γνωστοί για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες εκτός από την καριέρα τους στη mainstream χιπ χοπάδικη μουσική και θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν την Ελλάδα ολόκληρη με τα λεφτά που έχουν κερδίσει και συνεχίζουν να κερδίζουν. όμως ο νόμος δεν τους έκανε το χατήρι να ονομάσουν όπως ήθελαν το καινούριο τους πρότζεκτ ως επιχειρηματίες.

Η Μπιγονσέ (Beyonce) και ο Τζέι Ζ (Jay- Z) ήθελαν να ιδρύσουν μία εταιρία παιδικών ρούχων με τ’ όνομα της κόρης τους Μπλου Άιβι (Blue Ivy) και στις αρχές του χρόνου, συγκεκριμένα 26 Ιανουαρίου, είχαν πάει με τους δικηγόρους τους να κατοχυρώσουν το όνομα.

Όμως το πρόβλημα ήταν πως υπήρχε άλλη μία εταιρία στη Βοστόνη η οποία λέγεται Blue Ivy Events κι έπρεπε να πάνε στο δικαστήριο για να παλέψουν για τα πνευματικά δικαιώματα. Τελικά όπως αποφάνθηκαν οι δικαστές στην καινούρια δίκη, το ζεύγος δε μπορούν να το κατοχυρώσουν γιατί οι κύριοι της Blue Ivy Events, διοργανώνουν μ αυτή την επωνυμία τα πάρτυ και τα events τους από το 2009.

Oπότε η 31χρονη τραγουδίστρια η οποία έχει και την φίρμα House of Dereon μαζί με τη μητέρα της και ανάμεσα σε άλλα θα εμφανιστεί και στο Super Bowl, θα πρέπει να σκεφτεί ένα Plan B.

Κ.Π