Παντρεύτηκαν Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέσικα Μπίελ

22.10.2012
Μετά από 5 χρόνια σοβαρής σχέσης, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Τζέσικα Μπίλ είναι πλέον και επίσημα ζευγάρι.

Μετά από 5 χρόνια σοβαρής σχέσης, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Τζέσικα Μπίλ είναι πλέον και επίσημα ζευγάρι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα στην Ιταλία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αν και πολλά site απ’όλο τον κόσμο σπεύδουν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για την τελετή, τους καλεσμένους και τα φαγητά.

Οι δύο καλλιτέχνες δεν ανέφεραν πολλές λεπτομέρειες πέρα από το ότι ήταν μια όμορφη τελετή και ένιωσαν όμορφα περιτριγυρισμένοι από φίλους και την οικογένειά τους.

Αρραβωνιασμένοι από τον περασμένο Δεκέμβριο, το ζευγάρι ετοίμαζε το τελευταίο διάστημα το γάμο του χωρίς όμως να διαρρεύσει πληροφορίες στον τύπο.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είχε κάνει πρόταση γάμου στην Τζέσικα Μπίλ στην Μοντάνα των ΗΠΑ (Montana) με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι κι από τότε το ζευγάρι είναι αχώριστο.

Πρόσφατα είχαν εμφανιστεί σε εκδήλωση για λογαριασμό του περιοδικού Βαράιετι (Variety) όπου η Τζέσικα Μπίλ τιμήθηκε για την φιλανθρωπική της δράση.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να γιορτάζει το γάμο του κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας ενώ την περασμένη Πέμπτη διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτυ όπου οι καλεσμένοι μαζεύτηκαν γύρω από μεγάλες φωτιές και έφαγαν φρέσκο τυρί, τοπικές Ιταλικές ελιές και ήπιαν άφθονο κρασί.

Το προηγούμενο βράδυ το ζευγάρι είχε διοργανώσει άλλο ένα πάρτυ σε μια παραλία με πυροτεχνήματα και ζωντανή μουσική.

Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς έγινε η τελετή.

Σ.Κ.