Η Αζέλια Μπανκς θέλει να ρίξει κλωτσιά στους Ντόλτσε & Γκαμπάνα

23.10.2012
Πυρ και μανία είναι η Αζέλια Μπανκς (Azealia Banks) ενάντια σε μια κολεξιόν ρούχων της Ντόλτσε & Γκαμπάνα (Dolce & Gabbana) την οποία θεωρεί ρατσιστική.

Πυρ και μανία είναι η Αζέλια Μπανκς (Azealia Banks) ενάντια σε μια κολεξιόν ρούχων της Ντόλτσε & Γκαμπάνα (Dolce & Gabbana) την οποία θεωρεί ρατσιστική. Η 21χρονη τραγουδίστρια κατηγόρησε στο λογαριασμό της στο Twitter τα νέα ρούχα της Ντόλτσε & Γκαμπάνα επειδή σύμφωνα με την ίδια περιέχουν ρατσιστικά σύμβολα.

Το μοντέλο εναντιώνεται στην επιλογή των Ντόλτσε & Γκαμπάνα να παρουσιάσουν λευκά μοντέλα που φοράνε φορέματα και μαντίλια που έγιναν γνωστά από την εποχή της σκλαβιάς στις ΗΠΑ. Η εταιρεία ρούχων απάντησε ότι εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο στυλ από τους πρώτους αποίκους από την Αφρική που έφτασαν στη Σικελία.

Η Μπανκς έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter ότι θα μποϋκοτάρει τα ρούχα της Ντόλτσε & Γκαμπάνα. “Όποιος σχεδίασε αυτή τη βρωμοσυλλογή της Ντόλτσε & Γκαμπάνα χρειάζεται μια κλωτσιά στο στόμα και ένα μεγάλο ***** στο ******”. Πραγματικά μου τη δίνει όταν οι άνθρωποι κάνουν κακόγουστα ρατσιστικά πράγματα που μετά προσπαθούν να δικαιολογήσουν ως “τέχνη”.

“Ήταν πραγματικά κάτι που δεν χρειαζόταν, τα ρούχα στην κολεξιόν ήταν μια χαρά χωρίς την εικόνα της μαύρης γυναίκας”.

Στη συνέχεια έγραψε στο λογαριασμό της Ντόλτσε & Γκαμπάνα στο Twitter: “Πραγματικά παιδιά θα έπρεπε να ντρέπεστε για τους εαυτούς σας”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αζέλια στρέφει τα βέλη της ενάντια σε ότι δεν της αρέσει μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter.

Η προηγούμενη επίθεση ήταν ενάντια στους ίδιους τους φαν της τους οποίους κατηγόρησε για “υπερβολικά χίπστερς”. “Πραγματικά μισώ τους χίπστερς. Είναι ο τύπος των ανθρώπων που δεν αντέχω” έγραψε στο Twitter.

“Οι χίπστερς είναι κοινωνικά απροσάρμοστοι κεφτέδες που σε κάθε στιγμή θα σου πετάξουν μια κοτσάνα για τη μουσική ή ρούχα”. “Μπορείς να είσαι κουλ χωρίς να είσαι χίπστερ. Η λέξη χίπστερ είναι πολύ δήθεν επίσης. Οι κουλ άνθρωποι είναι απλά κουλ. Οι χίπστερ προσπαθούν τόσο πολύ πάντα να είναι κουλ.”

Σ.Κ.