PSY και Αλίσια Κιζ θα ανέβουν στην σκηνή των βραβείων MTV

24.10.2012
Ο Κορεάτης τραγουδιστής PSY θα χορέψει την επιτυχία του Γκανγκναμ Στάιλ (Gangnam Style) στα φετινά μουσικά βραβεία MTV που θα διεξαχθούν στην Φρανκφούρτη τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ο Κορεάτης τραγουδιστής PSY θα χορέψει την επιτυχία του Γκανγκναμ Στάιλ (Gangnam Style) στα φετινά μουσικά βραβεία MTV που θα διεξαχθούν στην Φρανκφούρτη τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ο διεθνής σούπερ σταρ θα τραγουδήσει μαζί με άλλα μεγάλα αστέρια που θα εμφανιστούν στη σκηνή των βραβείων μεταξύ των οποίων και η Αλίσια Κιζ (Alicia Keys). Στη σκηνή θα ανέβουν επίσης ο Πίτμπουλ (Pitbull) και οι Killers καθώς και ονόματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί όπως οι Taylor Swift, Muse, No Doubt, Carly Rae Jepsen και Ρίτα όρα (Rita Ora).

Ο PSY δήλωσε ενθουσιασμένος από τη συμμετοχή του στα βραβεία καθώς και από την υποψηφιότητά του για πρώτη φορά για διεθνές βραβείο.

“Καθώς είναι η πρώτη φορά που όχι μόνο είμαι υποψήφιος για ένα διεθνές βραβείο αλλά και θα τραγουδήσω μπροστά σε ένα διεθνές κοινό, είμαι ενθουσιασμένος που θα δώσω την παγκόσμια παρθενιά μου στα βραβεία MTV” δήλωσε ο PSY.

Την παρουσίαση των βραβείων έχει αναλάβει το διεθνές μοντέλο Χέιντι Κλουμ (Heidiy Klum) που θα ανέβει στη σκηνή των 19ων βραβείων του MTV. Η Αλίσια δήλωσε ενθουσιασμένη που θα μοιραστεί τη μουσική της από τον τελευταίο της δίσκο με το κοινό του MTV.

Από την πλευρά του ο Πιτμπουλ είναι υποψήφιος σε 2 κατηγορίες, αυτή του καλύτερου άντρα τραγουδιστή αλλά και του καλύτερους τραγουδιού.

Οι Killers και ο PSY είναι υποψήφιοι για ένα βραβείο ο καθένας, το συγκρότημα είναι υποψήφιο για το καλύτερο ροκ κομμάτι ενώ ο PSY για το καλύτερο βίντεο κλιπ για το τραγούδι του Gangnam Style που σήμερα έχει 527 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Δείτε τις υποψηφιότητες των MTV εδώ!

Σ.Κ.