H Αντέλ έκανε τον Ντάνιελ Κρεγκ να κλάψει!

25.10.2012
Η 24χρονη τραγουδίστρια ακόμα κι όταν γράφει κομμάτια για επικίνδυνες αποστολές κάνει τους άντρες να βάζουν τα κλάματα.

Ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί πράκτορες λυγίζουν τελικά όταν ακούνε τη φωνή της μαμάς Αντέλ (Adele), λύνουν τις γραβάτες και αντί για μαρτίνι, βάζουν να πιουν λίγο ουίσκι. Η κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ της «21» σήμανε και την έναρξη της πλημμύρας των δακρυγόνων αδένων παγκοσμίως και ακόμα κι αν έλεγε αστεία στις συναυλίες της από κάτω συνέχιζαν να κλαίνε.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) δε θα μπορούσε να μην πέσει θύμα της εφ όσον τραγουδάει το βασικό θέμα της καινούριας περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ (James Bond) "Skyfall" και χρειάστηκε χαρτομάντηλα όταν το άκουσε πρώτη φορά.

«Έκλαψα όταν το άκουσα. Από την αρχή κιόλας ήξερα αμέσως πως θα είναι καλό και μετά η φωνή το απογείωσε. Ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα από την εισαγωγή του. Όταν το ηχογραφούσαν γινόταν συνέχεια και καλύτερο γιατί ταίριαζε απόλυτα με την ταινία κι όσο προχωρούσε η ταινία τόσο πιο πολύ έδενε το τραγούδι.» δήλωσε ο 44χρονος ηθοποιός.

Αν δεν το είχες ακούσει, είναι το πρώτο τραγούδι για φιλμ του 007 που εκτοξεύτηκε πρώτο στο Itunes μετά από μόλις δέκα ώρες από την ιντερνετική του κυκλοφορία και μπορεί η 24χρονη τραγουδίστρια να είχε αγχωθεί πολύ όταν ήταν στο στούντιο λόγω της μεγάλης απήχησης που θα είχε αλλά ο σκηνοθέτης του Skyfall, Σαμ Μέντες (Sam Mendes), την ενθάρρυνε συνέχεια.

Ήρθε στην αρχή των γυρισμάτων και ο λόγος που ανησυχούσε ήταν πως θα φτιάξει ένα τραγούδι για τον Μποντ όταν γράφει τραγούδια για τα προσωπικά της βιώματα. Οπότε τη συμβούλεψα να γράψει ένα προσωπικό κομμάτι . Και το Nobody does it better του Κάρλι Σάιμονς (Carly Simons) ήταν ένα ερωτικό τραγούδι.» ανέφερε ο Μέντες.

K.Π