Διαλύονται οι One Direction;

30.10.2012
Το συγκρότημα από την Αγγλία που έχει τρελάνει τα κορίτσια , θέλουν ν' ακολουθήσουν το παράδειγμα των Take That.

Οι Take That δημιουργήθηκαν το 1990 και μέχρι το 1996 που διαλύθηκαν για να κάνει σόλο καριέρα ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) , είναι το boyband με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αγγλία αλλά και το πιο πετυχημένο γενικά, κατάφεραν κι έγιναν γνωστοί στην Αμερική και σ’ όλο τον κόσμο. 27 σινγκλ τους μπήκαν στα Top 40, 11 έφτασαν στις κορυφές ενώ παγκοσμίως πέτυχαν 54 χιτ στις πρώτες θέσεις κι επέστρεψαν το 2006.

Τι σχέση μπορεί να έχουν με τους One Direction; Η μπάντα των Λίαμ Πέιν (Liam Peyne), Χάρι Στάιλς (Harry Styles), Ζέιν Μάλικ (Zayn Malik), Νάιαλ Όραν (Niall Horan) και Louis Hamilton (Λούις Χάμιλτον) που έχουν πουλήσει 12 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σ’ ένα χρόνο, τους ανέφεραν σε πρόσφατες δηλώσεις τους λέγοντας πως θέλουν να τους μοιάσουν .

«Θέλουμε να γίνουμε σαν τους Take That – να κάνουμε δηλαδή ένα διάλειμμα δέκα χρόνων και μετά να επανέλθουμε.» είπε ο Νάιαλ στη Mirror χθες που παρουσίασαν το καινούριο τους σινγκλ Little Things, πανικοβάλωντας για λίγο τις θαυμάστριες τους οι οποίες αν τους δουν διαλυμένους, θα πέσουν στα πατώματα περίλυπες. Δεν ξέρουμε αν υπονοούν κάτι γιατί είναι στο πικ της καριέρας τους αλλά κάποιοι απ το γκρουπ έχουν ήδη τεράστιο προσωπικό φαν κλαμπ.

K.Π