Γυμνοί σταρ και... φάτε μάτια ψάρια!

30.10.2012
Σε όλους μας αρέσει να βλέπουμε γυμνές διασημότητες σε περίεργες φωτογραφήσεις. Άμα κρατάνε και τεράστια ψάρια, ροφούς, καλαμάρια και ξιφίες, ακόμα καλύτερα! Η καμπάνια Fishlove (Αγάπη για τα Ψάρια) στηλιτεύει την υπεραλίευση, που απειλεί την επιβίωση των θαλάσσιων οργανισμών παγκοσμίως. Το εικονιζόμενο φωτογραφικό project, που εγκαινιάστηκε το 2009 από τον Νίκολας Ρολ (Nicholas Rohl) - ιδιοκτήτη του γιαπωνέζικου εστιατορίου Moshi Moshi - αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι στον σοβαρό αυτό κίνδυνο. Στην φετινή καμπάνια πρωταγωνιστούν η Λίζι Τζάγκερ, κόρη του αειθαλούς Μικ, μαζί με την μητέρα της Τζέρι Χολ. Τη Λίζι ολόγυμνη φωτογραφίζει ο διάσημος φωτογράφος Ράνκιν καβάλα σε έναν κιτρινόπτερο τόνο. Ο μετρ Ράνκιν φωτογράφησε κι άλλες διασημότητες μεταξύ των οποίων ο διάσημος ηθοποιός Μπεν Κίνσλεϊ. Διάβασε τα πάντα για το project στο www.fishlove.co.uk

Σε όλους μας αρέσει να βλέπουμε γυμνές διασημότητες σε περίεργες φωτογραφήσεις. Άμα κρατάνε και τεράστια ψάρια, ροφούς, καλαμάρια και ξιφίες, ακόμα καλύτερα! Η καμπάνια Fishlove (Αγάπη για τα Ψάρια) στηλιτεύει την υπεραλίευση, που απειλεί την επιβίωση των θαλάσσιων οργανισμών παγκοσμίως.

Το εικονιζόμενο φωτογραφικό project, που εγκαινιάστηκε το 2009 από τον Νίκολας Ρολ (Nicholas Rohl) - ιδιοκτήτη του γιαπωνέζικου εστιατορίου Moshi Moshi - αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι στον σοβαρό αυτό κίνδυνο.

Στην φετινή καμπάνια πρωταγωνιστούν η Λίζι Τζάγκερ, κόρη του αειθαλούς Μικ, μαζί με την μητέρα της Τζέρι Χολ. Τη Λίζι ολόγυμνη φωτογραφίζει ο διάσημος φωτογράφος Ράνκιν καβάλα σε έναν κιτρινόπτερο τόνο. Ο μετρ Ράνκιν φωτογράφησε κι άλλες διασημότητες μεταξύ των οποίων ο διάσημος ηθοποιός Μπεν Κίνσλεϊ.

Διάβασε τα πάντα για το project στο www.fishlove.co.uk